Satıcı güvenilir olduğu sürece sırf büyük mağaza diye 10-15 bin TL fazla ödemek mantıklı değil. Önemli olan ürünün sıfır, Türkiye garantili olması ve satıcının güvenilir olması. Arada 1-2 bin TL fark olsa büyük mağazayı tercih ederdim ama 10-15 bin TL fark bence gereksiz. Siz nereden almayı düşünüyorsunuzHocam o dediğiniz siteler arasında en az 10-15k fiyat farkı var.O fiyat farkı verilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öyle ama ilk çıkanlar bir tık daha hatalı oluyor Ps5'te de olmuştu termal macun akması vb. sıkıntılar 2 yıl kullanıktan sonra satabilir miyim?O zamanın piyasası nasıl olur?
Hocam bende küçük ekran yerine salonda bulunan televizyondan 4k oynamayı düşünüyorum.Bilgisayarlarımı çok ağır kullanmıyorum yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum.Bilgisayarında varsa ve hoşuna gdiyorsa tabi ki alınır çok güzel bir şey tv karşısında oyun oynamanın zevki çok başka, (kasayı tv ye bağlayabiliyorsun diyen değişikler lütfen demesin artık), kesinlikle bütçen elveriryorsa al.
Hocam dediğiniz mantıklı da aradaki fiyat farkını vermek mantıklı mı?Plus alman zaten zorunlu gibi bir şey.Onun dışında cd li versiyon almanı tavsiye ederim oyunları 2. elde alırsın satarsın en güzel yöntem bu bence
Tv hz tam hatırlamıyorum nerdeyse her oyunu oynamayı düşünüyorum.Tv 4k hocam.Ne oynayacaksın ve tv özelliklerin nedir tvde mi oynayacaksın ?
Kırıldı hatta içine linux bile yükledilerps5 kırılmadıkça alınmaz
Hocam tam nereden alacağımı kararlaştırmadım yardımcı olabilecek var mı?Satıcı güvenilir olduğu sürece sırf büyük mağaza diye 10-15 bin TL fazla ödemek mantıklı değil. Önemli olan ürünün sıfır, Türkiye garantili olması ve satıcının güvenilir olması. Arada 1-2 bin TL fark olsa büyük mağazayı tercih ederdim ama 10-15 bin TL fark bence gereksiz. Siz nereden almayı düşünüyorsunuz
4k oynayaman Max 2k'da oynayabilirsinHocam bende küçük ekran yerine salonda bulunan televizyondan 4k oynamayı düşünüyorum.Bilgisayarlarımı çok ağır kullanmıyorum yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum.
Hocam dediğiniz mantıklı da aradaki fiyat farkını vermek mantıklı mı?
Tv hz tam hatırlamıyorum nerdeyse her oyunu oynamayı düşünüyorum.Tv 4k hocam.
tamam da düşük sürüm olması lazım ve 50 dakika bekletiyordu her açılışta en sonKırıldı hatta içine linux bile yüklediler
Hocam 4k ise onun zevki ayrı oluyor tavsiye ederim sanırım her oyunu oynatır tvniz 60hzdir yüksek ihtimalle çok pahalı değilse, sadece gta 6yı ps5 pro harici 30fps oynatacak diyorlar o biraz can sıkabilirHocam bende küçük ekran yerine salonda bulunan televizyondan 4k oynamayı düşünüyorum.Bilgisayarlarımı çok ağır kullanmıyorum yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum.
Tv hz tam hatırlamıyorum nerdeyse her oyunu oynamayı düşünüyorum.Tv 4k hocam.
2 veya 3 yıl kullanmak için Ps 5 alınır mı?P55 ve PRO'yu eğer 10 yıl falan AAA için alacaksan hatalı yatırım olur. Büyük ihtimalle PS6 çıkınca hem PRO hem düz model yalan olacak. Çünkü bunlarda RT içeren kartlar yok. AMD RDNA2 olması lazım. Şimdiden çoğu AAA RT bel bağlıyor ve kâr elde etmek için çoğu buna bel bağlayacak. Ama şöyle de bir sorun var, PS6 $1000 üstü olacak büyük ihtimalle.
Konsollar açıkçası artık cazip cihazlar olmaktan çıkacaklar. Tek sorun bellek zamları değil, RT'ye de geçiş için RDNA4 falan konsollarda çok da ucuz olmayacak büyük ihtimalle.
İnsanlar bu konsolların Upscale ve RT içermeden çıktığını da unutuyor biraz, çok eski cihazlar. Yazılım ile eklemiş olsalar da, FSR tarafında doğru düzgün destekleri yok.
Hocam şöyle düşün satarken de daha yüksek fiyata satacaksın.Kullandığın süre boyunca oyuna nerdeyse para vermeyeceksin gibi olacak.Dijital oyun almak paranın geri dönüşü olmaması demek.İlerde depolama parası vereceğine cd rom parası vermek bence daha mantıklı.Hocam bende küçük ekran yerine salonda bulunan televizyondan 4k oynamayı düşünüyorum.Bilgisayarlarımı çok ağır kullanmıyorum yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum.
Maaleseftamam da düşük sürüm olması lazım ve 50 dakika bekletiyordu her açılışta en son