İnanılmaz bir olaydır ki Vodafone o kadar fazla kampanya yaptı ki, sadece Starbucks'a yüklediğim ücretsiz 3-4 bin TL bakiye faturamı ucuza ödetti gibi bir şey oldu. Çekim gücü olarak herkesin aksine İstanbul Anadolu yakası tarafında çekmeyen çok nadir yerler var her yerde bulundum ve denedim 5G yazısı hiç gitmedi gitse de 4G hep tam çekiyordu (hız olarak bakarsak 10-20 Mbps tabii ki gördüm ancak çoğunlukla 50 Mbps+ bandında görüyorum). Fatura tarafında genellikle en ucuzu Vodafone sağlıyor, özellikle tekrar değinmek isterim yaptığı kampanyalar sayesinde fatura ödemiyormuşsun gibi hissettiriyor. Kırsal kesimlerde ise iş biraz değişiyor, mesela dağın eteklerinde (köy tabii ki) hiçbir hat çekmezken Vodafone 50 Mbps alıyordu yer yer. Yani eğer internet tarafında fiber hızı gerekmiyorsa Vodafone kesinlikle. Ha kampanya istemem, çekimi iyi olsun hiç kafam ağrımasın sadece faturamı öder paketimi kullanırım diyorsan Türk Telekom hem ucuz hem çoğunlukla hiç üzmüyor çekim kalitesinde. Turkcell tarafına girersek direkt o fiyatlar ve internetin diğer operatörlere kıyasla çok daha hızlı bittiğini göz önüne alırsak çok pahalı kalıyor, tek öne çıkma sebebi çekim kalitesi olur tartışmasız. Genel önerim Vodafone ancak dediğim durumda Türk Telekom.