Hangi Telefon Operatörü İyi?

Fiyatlarıyla yazıyorum hangisi mantıklı sizce? Genelde telefon konuşması yapılacak biraz internet de kullanılır.

Turkcell 10GB 2000DK 420TL
Vodafone 10GB 1000DK 300TL
Türk Telekom 10GB 1000DK 260TL
hayatım boyunca kullandığım tüm çöpcell hizmetlerinde süründüm
ucuzu al geç hepsi aynı bok zaten

Az
Turkcell kullanıyorduk zaten de fiyatı 230TL den 420TL yapacaklarmış değiştirsem mi diye düşündüm bu ciddi zamdan dolayı. Diğerleri pişman eder deniyorsa yine bir şekilde verilir 420TL.
Zamı az yapmışlar ben 15 gb yi 480 ödüyom

Fiyatlarıyla yazıyorum hangisi mantıklı sizce? Genelde telefon konuşması yapılacak biraz internet de kullanılır.

Turkcell 10GB 2000DK 420TL
Vodafone 10GB 1000DK 300TL
Türk Telekom 10GB 1000DK 260TL
Hocam Vodafone kullanmayın berbat bizi 150 TL'lik paketten 600 TL'lik pakete geçirdi (habersiz)

Turkcell tavsiye ederim (Vodafone kullanıcısı olarak söylüyorum)

nperf uygulamasını telefonunuza indirip, hangi operatör bölgenizde iyi çekiyor, ona bakıp öyle karar verin

uzun süredir türktelekom kullanıyorum tr şartlarında fena değil ama kötü hangisine geçsen kötü diyeceksin zaten :(

Vodafonedan uzak durda diğer 2 si olur. Ama kesinlikle vodafonedan uzak dur

15 sene turkcell kullanıp vodafonea geçip daha 1. Senesi dolmadan cayma bedelini bile verip tekrar turkcelle geçen abimiz oldu çevremde

Ek olarak vodafone çekim gücü zayıf.

9 yıl vodafone kullandım ama her defasında sövdüm hadi ilk 4 seneyi düşünüyorum çok şey olmadı ama 2020 den sonra bir bozmaya başladılar inanamazsın

Araçtayım 4.5g açık bluetooth açık ve araçta konuşuyorum. Pat telefon araması kesiliyor telefonu alıyorum elime 3g ye geçmiş otomatik ve dişlerin hepsi dönmüş(sağ üstteki çekim dişleri). Sonra interneti kapatıp açıyorum bluetooth hattını kesiyorum öyle toparlıyor (bluetooth ile arama arasında bağlantı olmayabilir ama hep bunu yaşadım. 4.5g açıkken belki aramayı kaldıramıyordu 3g ye düşüyordu otomatikman)

Ne zaman turkcelle geçtim 2025 de o zaman hiçbir şikayetim kalmadı. Bu bluetooth araç arama üçlüsünde kopma hiç yaşamadım. Kendi kendine 3g ye çekmeler yaşamadım. Övdüğümden değil ama vodafoneda kafayı yedirtecek hiçbir sorunla karşılaşmadım ve yaşadığım bölgede 1diş daha fazla çekiyor vodafonea göre

Turkcell pahalı gelirse turk telekom gene iyidir ama vodafone asla. Vodafone kullanıp turkcelle geçen arkadaşımda aynı şekilde vodafona dönmem bi daha diyor
Yazdığınızin tamamini okumadim ama bende 3 sene Vodafone kullandim birkere problem yaşamadım bölgeden bölgeye değişiyor en son yeni gelenlere benden dsha ucuz fiyat çektiklerini görünce turkcelle geçtim turkcell de iyi ama arada bi gidiyor

Yazdığınızin tamamini okumadim ama bende 3 sene Vodafone kullandim birkere problem yaşamadım bölgeden bölgeye değişiyor en son yeni gelenlere benden dsha ucuz fiyat çektiklerini görünce turkcelle geçtim turkcell de iyi ama arada bi gidiyor
bunu üç operatör de maalesef yapıyor, vodafone taahhütüm bitiyordu, e devlet üzerinden btk'ya şikayette bulundum vodafone hattım için, fahiş fiyattan tarife önerileri yapılıyor diye, ertesi gün, çözüm merkezi arayıp, uygun fiyattan tarifeler sundular. şikayetvar.com üzerinden de bazen olumlu sonuç almak mümkün ama en garantisi btk şikayeti.

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
İnanılmaz bir olaydır ki Vodafone o kadar fazla kampanya yaptı ki, sadece Starbucks'a yüklediğim ücretsiz 3-4 bin TL bakiye faturamı ucuza ödetti gibi bir şey oldu. Çekim gücü olarak herkesin aksine İstanbul Anadolu yakası tarafında çekmeyen çok nadir yerler var her yerde bulundum ve denedim 5G yazısı hiç gitmedi gitse de 4G hep tam çekiyordu (hız olarak bakarsak 10-20 Mbps tabii ki gördüm ancak çoğunlukla 50 Mbps+ bandında görüyorum). Fatura tarafında genellikle en ucuzu Vodafone sağlıyor, özellikle tekrar değinmek isterim yaptığı kampanyalar sayesinde fatura ödemiyormuşsun gibi hissettiriyor. Kırsal kesimlerde ise iş biraz değişiyor, mesela dağın eteklerinde (köy tabii ki) hiçbir hat çekmezken Vodafone 50 Mbps alıyordu yer yer. Yani eğer internet tarafında fiber hızı gerekmiyorsa Vodafone kesinlikle. Ha kampanya istemem, çekimi iyi olsun hiç kafam ağrımasın sadece faturamı öder paketimi kullanırım diyorsan Türk Telekom hem ucuz hem çoğunlukla hiç üzmüyor çekim kalitesinde. Turkcell tarafına girersek direkt o fiyatlar ve internetin diğer operatörlere kıyasla çok daha hızlı bittiğini göz önüne alırsak çok pahalı kalıyor, tek öne çıkma sebebi çekim kalitesi olur tartışmasız. Genel önerim Vodafone ancak dediğim durumda Türk Telekom.

İnanılmaz bir olaydır ki Vodafone o kadar fazla kampanya yaptı ki, sadece Starbucks'a yüklediğim ücretsiz 3-4 bin TL bakiye faturamı ucuza ödetti gibi bir şey oldu. Çekim gücü olarak herkesin aksine İstanbul Anadolu yakası tarafında çekmeyen çok nadir yerler var her yerde bulundum ve denedim 5G yazısı hiç gitmedi gitse de 4G hep tam çekiyordu (hız olarak bakarsak 10-20 Mbps tabii ki gördüm ancak çoğunlukla 50 Mbps+ bandında görüyorum). Fatura tarafında genellikle en ucuzu Vodafone sağlıyor, özellikle tekrar değinmek isterim yaptığı kampanyalar sayesinde fatura ödemiyormuşsun gibi hissettiriyor. Kırsal kesimlerde ise iş biraz değişiyor, mesela dağın eteklerinde (köy tabii ki) hiçbir hat çekmezken Vodafone 50 Mbps alıyordu yer yer. Yani eğer internet tarafında fiber hızı gerekmiyorsa Vodafone kesinlikle. Ha kampanya istemem, çekimi iyi olsun hiç kafam ağrımasın sadece faturamı öder paketimi kullanırım diyorsan Türk Telekom hem ucuz hem çoğunlukla hiç üzmüyor çekim kalitesinde. Turkcell tarafına girersek direkt o fiyatlar ve internetin diğer operatörlere kıyasla çok daha hızlı bittiğini göz önüne alırsak çok pahalı kalıyor, tek öne çıkma sebebi çekim kalitesi olur tartışmasız. Genel önerim Vodafone ancak dediğim durumda Türk Telekom.
İnternet hızlı olmasa da olur kullanılacak telefonun 5G desteği bile yok ama konuşmalarda kesinti olmaması lazım.

İnternet hızlı olmasa da olur kullanılacak telefonun 5G desteği bile yok ama konuşmalarda kesinti olmaması lazım.
Konuşmalarda kesintiyi zaman zaman yaşıyorum yalan söylemeyeyim ancak belirli bölgelerde. Bir AVM'de mesela Vodafone için ölü bölge var resmen :D Orada kesintiler yaşıyorum ama 5-10 adım atınca düzeliyor. Kampanya fırsatları ve fiyat avantajı dolayısıyla şahsen Vodafone tercih ederdim tekrar bir operatör seçmem gerekseydi. 2 belki 3 yıldır kullanıyorum hiç keşke kullanmasaydım dediğim olmadı. Vodafone harici ama Türk Telekom hiç kafa ağrıtmaz kılçıksız, kesinti yaşadığım bir an hatırlamıyorum Telekom kullandığım vakitte. Vodafone'un bu çekim kalitesi çok rastgele, hiçbir hattın çekmediği yere baz istasyonu koyuyorlar 5G 100-200 Mbps çekiyor mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri