R7 9800x3d Almak İstiyorum ama Bu Site Güvenlimi

garibime gitti ilk defa duydum bu siteyi

Bu siteyi biliyorum sık sık amd işlemcilerde piyasanın en ucuzunun bi tık altına vermeye odaklılar genelde hep (şimdiki fiyat politikalarını bilmiyorum)

Bende buradan alacaktım fakat karta vadeli taksit yapıyolar diye vazgeçmiştim. Site distribütörlerle işbirliği içinde onu biliyorum.

Bursada bir bilgisayar firması kısacası. Akakcede de listelenebiliyor sattığı ürünler. Sadece fazla bilinen değiller o kadar. Ben ürün siparişinde sorun yaşanacağını zannetmiyorum

Kısacası size kalmış. Ha ürün sağlam gelir ama sonrasında ürünle ilgili arıza yaşadığınız zaman ne yaşarsınız bilemem. Büyük ihtimalle vatan itopya gibi hizmet alamazsın

taksit yok, site ne idüğü belirsiz, amazon'a yakın fiyatı, ben olsam taksitle amazondan çekerdim, en azından ürünle ilgili herhangi bir problemde sorun yaşamayacağımı bilirdim kafam rahat olurdu

acelen yoksa incehsap gaming gecesinde 20 bine düşüyor , ben öyle almıştım.

Toplasan 15 kere alışverişim olmuştur genelde anakart ve işlemci aldım . Hiç sorun yaşamadım açıkçası yaşayan da duymadım . Arkadaşlara bileşen alırken ne olur ne olmaz fiyatları kontrol edin dediğim , enteresan satıcılardan biridir .

Geri