Çözüldü✓ Ryzen 5600 ve 7800xt Vs 9070 XT Darboğazı

Reaksiyon skoru
1
7800xt kartım var yeni aldım fan sesi çok fazla iade edip 9070 xt ye üzerine 12 bin tl verip geçmek mantıklımı bilemedim monitörüm 1080 ancak oyunları 4k tv den oynuyorum

7800xt kartım var yeni aldım fan sesi çok fazla iade edip 9070 xt ye üzerine 12 bin tl verip geçmek mantıklımı bilemedim monitörüm 1080 ancak oyunları 4k tv den oynuyorum
4k için 9070xt tabi ki ultrada ciddi bir darboğaz olacağını düşünmüyorum

7800xtyi 25 bine aldım 9070xt 38 bin
Bence iade edin onun yerine düz 9070 modeline bakın, sahibinden de vatan indirimini yakalamış arkadaşlar satıyorlar 24 25k ya sıfır kapalı kutu. 9070, güç tüketimi/performans bakımından çok daha doğru bir tercih olur.

Yanlış tespit yapmışım ekran kartıyla beraber "msi mag a750bn 750w" psu almıştım fan sesi yapan psu imiş, ekran kartını sökmeye hazırlanırken birden aklıma düştü inceledim evet "xfx quik 7800xt" de bir sorun yok aynı psuyu arkadaşmda aldı durum aynı berbat bi fan sesi var iade edecez uzak durun bu psu dan

Son düzenleme:
Yanlış tespit yapmışım ekran kartıyla beraber msi mag a750bn 750w psu almıştım fan sesi yapan psu imiş uzak durun bu psu dan
psu cw yapması çok da anormal sayılmaz hocam, gpu ve psu da cw olmaması şans benim gözümde.

psu cw yapması çok da anormal sayılmaz hocam, gpu ve psu da cw olmaması şans benim gözümde.
Cw değil acayip fan sesi yoldan kamyon geçiyor mutfakta aspiratör çalışıyor sanıyordum öyle bi ses varki iki gündür ekran kartını suçluyordum psu nerden gelsinki aklıma hiç duymadım görmedim böyle bişey

Cw değil acayip fan sesi yoldan kamyon geçiyor mutfakta aspiratör çalışıyor sanıyordum öyle bi ses varki iki gündür ekran kartını suçluyordum psu nerden gelsinki aklıma hiç duymadım görmedim böyle bişey
Hocam cw olabilir ama anlattığınız ses düzeyinde pek olmaz, cidden çok yüksek db de çalışıyorsa garantisi varsa gönderin derim.

Hocam cw olabilir ama anlattığınız ses düzeyinde pek olmaz, cidden çok yüksek db de çalışıyorsa garantisi varsa gönderin derim.
Vatan web sayfasından aldık 14 günlük cayma hakkıyla iade gönderdik bakalım ne olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Hocam şu an sıfır 7800xt almak çok mantıksız kalıyor bence iade edip biraz bütçe arttırımı ile 5070 veya 9070 zorlayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,403
Üyeler
199,776
Son üye
9060XT

Geri