Yardım Emperor Adlı Satıcı Servis Onaylı Rapor Kararını Uygulamıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,321
Ptt avm üzerinden 5. ay faturalı bir asus rog x870 satın aldım , üründeki bir arıza sebebiyle asusun teknik servisine ürünü ulaştırdım ve kısa bir süre içerisinde ürün arızalı olduğu gerekçesi ile iade/değişim raporu ıslak imzalı şekilde tarafıma gönderildi ve açıklamasında özellikle "Satıcının Dikkatina " ürün serviste kalacaktır şeklinde özellikle not düşülmüş , kararı EMPEROR adlı firmaya ilettiğimde ise kararın tarafına kargolanmasını istediler ve ben de ıslak imzalı belgeyi taraflarına kargoladım , daha sonra iletişime geçtiğimde ise fiziksel ürün olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyerek süreci yokuşa sürdüler . Asus ile tekrar iletişime geçtiğimde ise süreci çok iyi bildiklerini bilerek uzatmak için bu şekilde bir oyalama yolu bulduklarını ilettiler ve yapabilecek bir şeylerinin olmadığını ilettiler , asustan bunu belirten bir mailin tarafıma gönderilmesini istedim ve firmaya tekrar ilettiğimde ise yine aynı cevabı aldım . Aklınızda bulunsun 500 - 1000 tl uygun diye kendilerinden asla alışveriş yapmanızı önermiyorum , tüketicinin başını ağrıtan , servisin vermiş olduğu raporu uygulamayan anca kendileri ile ticaret bakanlığına şikayet ile ve tüketici hakem heyeti başvurusu yapıp gereken karar ile icraya vererek başa çıkmak lazım gibi gözüküyor , yasal haklarımı sonuna kadar kullanıp firmanın başını ağrıtacağım , süreci ve gelişmeleri konu altına eklerim , sizin de alışveriş yaparken bulaşmanızı önermem

emperor forumda yasaklansın bence. sinerji yasaklıydı bi ara onun gibi emperor yasaklanmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geç kalmadan belgelerle thh başvurusu yapın

Ama bas bas bağırıyoruz Emperor’la alakalı. Her konu açıldığında uyarmaktan yoruldum gene de gördükçe almayın etmeyin diyorum. Adamlar göstere göstere yapıyor bunu. Thh’ye başvur icrayla alırsın paranı geri.

Ben gene de Asus’un neden cihaza el koyduğunu anlayamadım

Ama bas bas bağırıyoruz Emperor’la alakalı. Her konu açıldığında uyarmaktan yoruldum gene de gördükçe almayın etmeyin diyorum. Adamlar göstere göstere yapıyor bunu. Thh’ye başvur icrayla alırsın paranı geri.

Ben gene de Asus’un neden cihaza el koyduğunu anlayamadım
Servisler öyle yapar cihazı alır müşteriye yenisinin verilmesi için rapor verir

Servisler öyle yapar cihazı alır müşteriye yenisinin verilmesi için rapor verir
Hala tam olarak oturmadı, hiç garanti kapsamında değişiklik yapmadım sadece iade etmişliğim oldu.

Emperor’dan bağımsız olarak atıyorum ben işini layığıyla yapan bir firmayım adım XYZ olsun. Normal bir satış yaptım ve cihaz arızalı çıktı, müşteri de servise yolladı. Servisten arızalı raporu çıktı ve cihaza el koydu, müşteri de raporu bana yolladı. Rapora istinaden yeni cihaz yolladım müşteriye. Firma olarak benim zararımı kim karşılayacak bu durumda? Servis benim malıma el koydu?

Hadi aynı raporu toptancıya gönderdim toptancı alacaktan düştü vs. Onun zararını kim karşılayacak? Bu noktalar oturmadı tam olarak. Tek bir cihaz gibi düşünmeyelim bu adamlar ne hacimlerle çalışıyorlar bu sürekli yaşanılan bir durumdur muhtemelen

Hala tam olarak oturmadı, hiç garanti kapsamında değişiklik yapmadım sadece iade etmişliğim oldu.

Emperor’dan bağımsız olarak atıyorum ben işini layığıyla yapan bir firmayım adım XYZ olsun. Normal bir satış yaptım ve cihaz arızalı çıktı, müşteri de servise yolladı. Servisten arızalı raporu çıktı ve cihaza el koydu, müşteri de raporu bana yolladı. Rapora istinaden yeni cihaz yolladım müşteriye. Firma olarak benim zararımı kim karşılayacak bu durumda? Servis benim malıma el koydu?

Hadi aynı raporu toptancıya gönderdim toptancı alacaktan düştü vs. Onun zararını kim karşılayacak? Bu noktalar oturmadı tam olarak. Tek bir cihaz gibi düşünmeyelim bu adamlar ne hacimlerle çalışıyorlar bu sürekli yaşanılan bir durumdur muhtemelen
firma distribütöre iade kesiyor öyle bi durumda parası yanmıyor el koymuyor. iade faturası kesip paranı geri alıyorsun ya da carideki bakiyene sayıyor. hacim büyük olduğu için para almaz firma carisine işler vadeli çalışırlar genelde -bakiyesine eklenir ürün kaç dolarsa.

firma distribütöre iade kesiyor öyle bi durumda parası yanmıyor el koymuyor. iade faturası kesip paranı geri alıyorsun ya da carideki bakiyene sayıyor. hacim büyük olduğu için para almaz firma carisine işler vadeli çalışırlar genelde -bakiyesine eklenir ürün kaç dolarsa.
Benim çalıştığım sektörden çok farklı işliyor sistem. Bilgi için teşekkür ederim, yeni bilgiye asla hayır demem :)

Benim çalıştığım sektörden çok farklı işliyor sistem. Bilgi için teşekkür ederim, yeni bilgiye asla hayır demem :)
Normal olan bir firmanın normalde raporu asus ile iletişime gelip kullanılıp kullanılmadığını teyit edip arasında anlaşmalı şekilde halletmesi lazım , bu akıllılar sözde ücret iadesi yapmayıp kâra geçtiğini sanıyor , tabi uğraşmayıp salan herkesten kalan yanlarına kâr kalıyor

Normal olan bir firmanın normalde raporu asus ile iletişime gelip kullanılıp kullanılmadığını teyit edip arasında anlaşmalı şekilde halletmesi lazım , bu akıllılar sözde ücret iadesi yapmayıp kâra geçtiğini sanıyor , tabi uğraşmayıp salan herkesten kalan yanlarına kâr kalıyor
Direkt THH takiben icra, hiç napıcam diye düşünme bile.

Bende rog b850-e anakartımı asus servisi service pointe bıraktım. 1 gün sonra DOA raporu çıkacağını söylediler ama henüz raporu alamadım. Ürünü vatandan almıştım. Umarım bana da böyle bir muamele yapmazlar. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri