Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,321
Ptt avm üzerinden 5. ay faturalı bir asus rog x870 satın aldım , üründeki bir arıza sebebiyle asusun teknik servisine ürünü ulaştırdım ve kısa bir süre içerisinde ürün arızalı olduğu gerekçesi ile iade/değişim raporu ıslak imzalı şekilde tarafıma gönderildi ve açıklamasında özellikle "Satıcının Dikkatina " ürün serviste kalacaktır şeklinde özellikle not düşülmüş , kararı EMPEROR adlı firmaya ilettiğimde ise kararın tarafına kargolanmasını istediler ve ben de ıslak imzalı belgeyi taraflarına kargoladım , daha sonra iletişime geçtiğimde ise fiziksel ürün olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyerek süreci yokuşa sürdüler . Asus ile tekrar iletişime geçtiğimde ise süreci çok iyi bildiklerini bilerek uzatmak için bu şekilde bir oyalama yolu bulduklarını ilettiler ve yapabilecek bir şeylerinin olmadığını ilettiler , asustan bunu belirten bir mailin tarafıma gönderilmesini istedim ve firmaya tekrar ilettiğimde ise yine aynı cevabı aldım . Aklınızda bulunsun 500 - 1000 tl uygun diye kendilerinden asla alışveriş yapmanızı önermiyorum , tüketicinin başını ağrıtan , servisin vermiş olduğu raporu uygulamayan anca kendileri ile ticaret bakanlığına şikayet ile ve tüketici hakem heyeti başvurusu yapıp gereken karar ile icraya vererek başa çıkmak lazım gibi gözüküyor , yasal haklarımı sonuna kadar kullanıp firmanın başını ağrıtacağım , süreci ve gelişmeleri konu altına eklerim , sizin de alışveriş yaparken bulaşmanızı önermem