Merhaba baya kaliteli px7 orjinal termal macyun aldım neyse işte baya iyi yani asıl sorunum şu ekran kartına sürdüm 30 derece fark etdi baya iyi yani işlemci cooler master z50 model eski tip 2 tane kancayla plastik lga1700 e takılı onu çıkaramadım çıkartırken plastik tırnak varya işlemcinin etrafında onlardan biri kırıldı ortadan ama yerinde duruyor yine diğerleri sağlam diye termal macunu sürdüm işlemciye gemini yardımıyla biraz az oldu sanki 3 4 kere kaldırıp koydum fanı tekrar takarken belirtmek isterim lga 1700 diye plastik cpu etrafında varya onun 4 tane köşesi var benim fana 2 tane lazım tutunmak için bende çevirdim diğer 2 tane çapraz takdım 1 i kırık olana takmadım ama şu an işlemci dahada kötü 100 derece oldu termal macun azmı sıkdım acaba her tarafına yaydım baya ince oldu ama iyi temizlemişdim şimdi açıp tekrar termal macun biraz dahamı sürsem ve ya lga 1700 plastik fan tutucu varya ondanmı alsam şu an almaya param yokda direk termal macun orta sıksam düzelirmi yardım edermisiniz?