Donanim Arşivi 9060xt OEM Paket Ramlerin Markasi

Reaksiyon skoru
4
Donanım arşivinin 9060 XT oem paket almıştım 1 ay önce falan askerdeyim de evine ulaştı satış sitesinde n11 de ramlerin markası yazmıyordu kullanan alan varsa hangi marka tam gönderiyorlar merak ettim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

Son düzenleme:
9060 XT oran paket almıştım 1 ay önce falan askerdeyim de evine ulaştı satış sitesinde n11 de ramlerin markası yazmıyordu kullanan alan varsa hangi marka tam gönderiyorlar merak ettim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
aldığın yere sorman lazım. nerden, ne aldın burdan nasıl bileceğiz ??

Bağlantısı lazım, alanların 7/24 forumda gezen insanlar olduğunu sanmıyorum. Genelde videodan görüp alanlar daha çok oluyor. Veya uygun diye işletmeler de bu sistemleri alabiliyor.

Gamegaraj, İncehesap falansa da sattıkları belleklere göre tahmin edebiliriz. Ama genelde N11, Hepsiburada gibi pazar yerlerinde satarken, bellek tarafında en ucuzlarını koyuyorlar. Atıyorum 5200 MHz CL48 tarzı ürünler oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videosu varsa onun bağlantısı da olur.

Donanım arşivinin 9060 XT oem paket almıştım 1 ay önce falan askerdeyim de evine ulaştı satış sitesinde n11 de ramlerin markası yazmıyordu kullanan alan varsa hangi marka tam gönderiyorlar merak ettim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
Bende 5070lisini aldim. Thull marka 7200mhz cl36ydi sanirim.

Simdi galerime baktim ekran görüntüsü almisim. Bunun mhz farkli. Yani farkli olabilir

Ekler

• 15943.webp
    15943.webp
    17.9 KB · Hit: 20
  • 13794.webp
    13794.webp
    112.3 KB · Hit: 18
853.webp
görseli bu sistemin ama ne resimde ne sitede yazmıyor n11 de sistem bilgilerine de girmemisler

Bende 5070lisini aldim. Thull marka 7200mhz cl36ydi sanirim.

Simdi galerime baktim ekran görüntüsü almisim. Bunun mhz farkli. Yani farkli olabilir
O sürpriz sana çıktı he güle güle kullan sende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,126
Üyeler
200,296
Son üye
GodWatchingUs

Geri