95 derece ne ya çay demlersin onunla , laptop bile olsa 95 çoookSistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
İşlemcinin zaten kendini koruma limiti var, kimisi için bu 97 kimisi için bu 100. Sonrasında throttle yaparak daha fazla ısınmasını önlüyor.Sistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
Bende minster abra vardı ets de gta 5 de 95 100 leri görüyordumSistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
İşlemci intel değilse gidip yaptırmalısınSistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
işlemciler 110 dereceyi görmezse tamirciler nereden para kazanacak kardeşim, sökün soğutucularinizi110 derece normal diyen bilgisayarcıyı merak ettim