İşlemci 110 Dereceye Kadar Bozulmaz Doğru Mu?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,102
Sistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?

o neymiş öyle ya merak ettim

Hangi marka model bu laptop ve ne kadar önce aldın ?

Sistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
95 derece ne ya çay demlersin onunla , laptop bile olsa 95 çoook

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
110 derece normal diyen bilgisayarcıyı merak ettim

• Muhteşem
İşlemcinin zaten kendini koruma limiti var, kimisi için bu 97 kimisi için bu 100. Sonrasında throttle yaparak daha fazla ısınmasını önlüyor.
Hangi senaryoda 95 oluyor? Ne zamandır temizlik yaptırmadın? Cihazın marka/model ve işlemcin ne?

işlemciler 99 dereceye kadar sınır kabul edilir. sürekli 99 da kullanırsan lehim çatlağa anakart problemleri yaşarsın. Cihazın bakıma ihtiyacı var. çözülmezse format.giriş seviye bir modelse çok yapacak bir şey yok bakımlı kullandıktan sonra bir şey olmaz.

Kışın işlemci testi aç doğalgaz faturası gelmez.

• Hahaha
Bende minster abra vardı ets de gta 5 de 95 100 leri görüyordum
Bir sorun olmuyordu da performansda uzun zamanda nolurdu Bilmiyorum
Sonradan güç değerini düşürdüm geçti sıcaklık
3 5 fps feragat edip sıcaklığı düşürdüm

İşlemci intel değilse gidip yaptırmalısın
1000018556.webp

Bu 7500f'inki

Yav araba kapısı mı bu sök tak olunca değişen olsun Allah aşkına gerekiyosa içini açar bakımını yaparsın

laptobu bilgisayarcı satmış galiba

Geri