100k Bütçeyle Hangi Ekran Kartını Almalı?

Reaksiyon skoru
66
Ekrankartımı satıp 5000 serisine geçmeyi düşünüyorum 100k max ekrankartı önerir misiniz? msi- asus
Şuanki ekrankartı 4070ti süper

5080 dışı var mı mantıklı bişey

Merhabalar hocam merakımda soruyorum. Ekran kartınız hangi işlem ile uğraşıyorken yetersiz kalıyor?

5080 dışı var mı mantıklı bişey
Şey olarak sormuştum tam anlatamadım markaların kendi ürünleri arasında model isimleri oluyor ya onlardan bahsetmiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar hocam merakımda soruyorum. Ekran kartınız hangi işlem ile uğraşıyorken yetersiz kalıyor?
Ekrankartım yetersiz kalmıyor hocam ama daha güncel olmasını istiyorum

Şey olarak sormuştum tam anlatamadım markaların kendi ürünleri arasında model isimleri oluyor ya onlardan bahsetmiştim
Bulduğun ucuzlardan al daha mantıklı gibi 100 vermene gerek yok yani

5080 süperin 100 den fazla olacağını düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki 4080 ikisi de msi veya asus biri 60 k biri 90 k
Gereksiz fiyatlar Inno3d 65e düşmüştü bugün

Hiçbirzaman bu tarz markaları kullanmadım ondan çekiniyorum msi kalitesine çok alıştım
Hocam ekran kartı piyasası msi ve asus'tan ibaret değil. Sadece fazla reklam yaptıkları için ön plandalar ve onları en iyisi sanıyorsun. Korkmana gerek yok bir çok insan kullanıyor forumda bu kartları, konusunu açıp görüşlerini alabilirsin. Ben inno3d 4070 kullanıyorum 2 yıldır ve memnunum karttan. Bazı markalar çok reklam yapar göz önünde olur bazı markalar da reklama o kadar para harcamaz fiyatıyla olay olur. 76k ya msi shadow alacağıma 65k ya indirimle inno3d alırım. Shadow dediğim kartta 5060-5070 modellerinde plastik plaka kullanıyor yani, en dip seri.

Geri