Öneri Curved Ekranlı Sıvı Soğutucu Önerisi

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
32
Curved ekranlı sıvı soğutucu arıyorum 3 model var gözüme çarpan TRYX PANORAMA SE, Lian Li HydroShift II OLED ve ASUS ROG RYUO IV SLC 360 hemen hemen benzerler ama hangisini seçmek daha mantıklı olur? Lian li ve asus un beyazını stoklarda bulamadım bunlar daha iyiyse beklemek daha mı iyi olur?

thermalright vardı ona da bakın

Curved ekranlı sıvı soğutucu arıyorum 3 model var gözüme çarpan TRYX PANORAMA SE, Lian Li HydroShift II OLED ve ASUS ROG RYUO IV SLC 360 hemen hemen benzerler ama hangisini seçmek daha mantıklı olur? Lian li ve asus un beyazını stoklarda bulamadım bunlar daha iyiyse beklemek daha mı iyi olur?
Asetek kullananlar alınmaz.
Zaten tek seçenek kalıyor.

Dip ses sorunu var.
Vızıltı/uğultu sesi geliyor pompadan.
yaw aga şakamısın başka yerde deme walla gülerler adama :) ben 11 yıldır asetekli ürünler kullanırım hepsi de ömürlüğe yakın cihazlardır.sizin vızırtı dediğiniz şey motor bloğunun içerisinde sargı statörü bulunur. çok çok çok yüke girerse evet o vızırtıyı belki yapabilir ama bu vızırtı dediğimiz şey sadece sıvı soğutmadan gelmez.bu sizin evinizdeki olan iç elektrik tesisatı 'topraklamanız' eviniz trafoya yakın ise voltaj dan gelen frekans bunlar hepsi kasanıza etken. yaz aylarında bazen kulaklığımdan duyuyorum o vızırtı sesini bazen hoparlörde bile duyabiliriz. ama asetekle alakalı bir durum değildir bunu gönül rahatlığı ile diyebilirim.siz corsair coolermaster gibi sıvı soğutmalar kullansanız dersiniz ki bu ne evimde şantıye mi var.

Panoroma SE sıkıntılı bir pompaya sahip 3300rpm de dönerken hayvan gibi ses yapıyor. inanmayan açsın baksın tonla konusu var. Borulara alttan takınca bir tık azaldı ama panorama se gerçekten sorunlu bir sıvı soğutucu. Ben lian li'nin curved olanını almanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@achardir kullandı.
Ve bir çok reddit postunda da mevcut.
Maalesef sorunlu bir pompa asetek.

Lianli hariç hepsi.

Panoroma SE sıkıntılı bir pompaya sahip 3300rpm de dönerken hayvan gibi ses yapıyor. inanmayan açsın baksın tonla konusu var. Borulara alttan takınca bir tık azaldı ama panorama se gerçekten sorunlu bir sıvı soğutucu. Ben lian li'nin curved olanını almanı tavsiye ederim.
anlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,858
Üyeler
200,796
Son üye
gokhancakir28

Geri