🔥İndirim 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

şimdi hocam ilk başta üye oluyoruz 750 tl geliyor 250 yatırıp 1000tl yapıyoruz dediği ulaşım yerinden bilet alıp iade ettiğimizde 1000 tl iade geliyor + 1000tl daha mı geliyor
olayı anladım ama hesaba yatması 3 gün sürüyormuş e kampanyanın bitmesine 2 gün kaldı kendimiz 1000 e tamamlıycaz sanırım

Başlık clickbait.Bu dönemde zaten her banka üye olunca bu tarz kampanya veriyor.Başlığı düzeltmelisiniz.
Arkadaşlar garanti de benzer bi kampanya yapıyor ilk kez uzaktan müşteri olacaklar için bu kampanya var. Adı genç2026 kampanya şartlarını karşıladığınız zaman 1000tl harcamaya 3000tl bonus veriyor. Ben mayıs ayında harcama yaptım haziran 16 da yatması gereken bonuslar temmuz 26 da yattı.

1000023603.webp
böyle diyor kayıt olamadım ulaşım uygulamalarına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o ilde yaşıyor olmamız mı lazım

Şimdi, nkolay hesabı açarsak 750 TL direkt paramız oluyor doğru mudur? Ulaşıma falan hiç girmediğimizi düşünelim. 750 TL hesabı açar açmaz paramız oluyor doğru mudur?

Şimdi, nkolay hesabı açarsak 750 TL direkt paramız oluyor doğru mudur? Ulaşıma falan hiç girmediğimizi düşünelim. 750 TL hesabı açar açmaz paramız oluyor doğru mudur?
Hayır önce bir ulaşım uygulamasından sanal kart açmamız lazım ben ankarada açmayı bulamadım

Önceki kampanyalarındaki 200TL'yi vermediler aramız bozuk...

Şimdi kayseri ulaşımdan hesap açmayı denedim baktım sanal kartım varmış zaten ama nkolay hesabım yokmuş görüntülü görüşmeyide tamamladım şimdi anladığım kadarıyla 750 tl para yatırmaları gerekiyor o gelen 750 tl ile + ben 250 tl katarsam 1000 tl param oluyor o 1000 tl ilede amazon.com.tr'den alışveriş yaparsam nkolay 3 iş gününde 1000 tl iade etmesi lazım anlattığınıza göre

Durduk yere bi bankanın daha müşteri olmak çok mantıklı değil sanki :)

Referal Kod / Link Paylaşımı
Bu arada davet kodu girerek 200 tl kazanıyormuşum kod girebilecek babayiğit varsa memnun olurum

UAEJ3SO6

Ekstra olarak galiba kayıt olduktan sonra 30 gün içinde kod girilebiliyormuş karşılıklı olarak kod kullanabiliriz isteyen varsa

Bu arada davet kodu girerek 200 tl kazanıyormuşum kod girebilecek babayiğit varsa memnun olurum

UAEJ3SO6

Ekstra olarak galiba kayıt olduktan sonra 30 gün içinde kod girilebiliyormuş karşılıklı olarak kod kullanabiliriz isteyen varsa
"Davet ettiğin arkadaşın 24 yaşından küçük, 54 yaşından büyük olmamalıdır."
"Kampanya ödülü sadece arkadaşını davet eden kişinin sanal kartına yüklenecektir."

24-54 yaş aralığı var ve her iki tarafa da kazandırmıyor sadece kodu kullanılan kişi kazanıyor ona dikkat edin karşılıklı yapın kayıt olduktan sonra girilebiliyorsa

"Davet ettiğin arkadaşın 24 yaşından küçük, 54 yaşından büyük olmamalıdır."
"Kampanya ödülü sadece arkadaşını davet eden kişinin sanal kartına yüklenecektir."

24-54 yaş aralığı var ve her iki tarafa da kazandırmıyor sadece kodu kullanılan kişi kazanıyor ona dikkat edin karşılıklı yapın kayıt olduktan sonra girilebiliyorsa
Yaş aralığını görmemişim bayağı saçmaymış evet her 2 tarafa kazandırmadığı için karşılıklı yapalım demiştimde bir işe yaramıyor en iyisi sileyim

Kaç gün içinde yükleniyor, kampanya bitimine 2 gün kalmış zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,018
Üyeler
200,270
Son üye
Hessunz

Geri