saol başkan az önce inceledim cihazı çok basit oldu sende olmasan var ya kinGGGmantıklı düşünün, alınır mı alınmaz filan demeyin, makine belli gidin internette incelemelerine bakın bu kadar basit.
ne gonderıcegı hakkında fıkrım yok gelıp gelmemesi icin soyledım
aynı ürün değil bu ürün 1.400lt kapasiteli senin attığın daha fazla kapasitesi olan youtubeda incelemesine baktım.![]()
Kiwi Kcc-4320 Koltuk Halı Yıkama Ve Leke Çıkartma Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Kcc-4320 Koltuk Halı Yıkama Ve Leke Çıkartma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Ürün bu yazana göre, yorumları iyi görünüyor aldım ben bitaneMuhtemelen iptal yer ama 1000 TL sonuçta bekleyebilir
![]()
Amazon'daki açıklama kısmında yazan model kodu bu vallahaaynı ürün değil bu ürün 1.400lt kapasiteli senin attığın daha fazla kapasitesi olan youtubeda incelemesine baktım.
aynı ürün değil bu ürün 1.400lt kapasiteli senin attığın daha fazla kapasitesi olan youtubeda incelemesine baktım.
attım videodaki kcc-4325 amazondaki aynı ürüne benzemiyorAmazon'daki açıklama kısmında yazan model kodu bu vallaha![]()
Listeleme hatasıdır muhtemelen zaten ürün alınca ütü oldu çok bir şey beklememek lazımattım videodaki kcc-4325 amazondaki aynı ürüne benzemiyor![]()