RTX 5070 12gb Ventus Nasıldır Sizce ?

Reaksiyon skoru
20
Merhabalar, aşağıda linkini attığım ekran kartını satın aldım, iyi midir? DLSS 5 bu karta gelecek mi? Beni uzun süre götürür mü?

5070 güçlüdür fakat dlls5 konusunda bişi diyenem

Merhabalar, aşağıda linkini attığım ekran kartını satın aldım, iyi midir? DLSS 5 bu karta gelecek mi? Beni uzun süre götürür mü?

Dlss 5 gelecek

1 yıldır felan kullanıyorum ben evet dlss 5 gelicek ama yeni çıkan oyunları oynamaksa amacınız tavsiye etmem fat kasa ps5'im bile daha iyi oynatıyor yeni çıkan oyunları.

Güle güle kullan hocam gayet iyi kart. Bu forumda maalesef herşeyi kötüleyenler mevcut. Bir kartın elit versiyonuyla giriş seviyesi arasında elbette fark vardır ama uçurum bir fark olacağını ben düşünmüyorum, benim kartım da çoğunluğun 'uzak dur' dediği bir model ama ben gayet memnunum, siz de güle güle kullanın, 5070 sonuçta en güncel nesil kart, 6000 serisi gelse bile 5000 serisinin desteği hemen kesilmez diye düşünüyorum.

1 yıldır felan kullanıyorum ben evet dlss 5 gelicek ama yeni çıkan oyunları oynamaksa amacınız tavsiye etmem fat kasa ps5'im bile daha iyi oynatıyor yeni çıkan oyunları.
detay verirmisiniz ps5in daha iyi oynatıyor kısmıyla ilgili

Bu modele saçma para ben 3 ay önce 1.5 sene garantili Gigabyte eagle oc ice sff aldım miss gibi kart ısınmaz etmez chil chil takılıyorum performansınıda beğeniyorum bence ikinci else güzel kart kovala al

detay verirmisiniz ps5in daha iyi oynatıyor kısmıyla ilgili
Oyun stüdyoları pcye oyun portlarken artık optimizasyon yapmıyorlar. Son zamanlarda oynadığım AC black flag, Elden ring, FF7 Rebirth gibi oyunlar optimizasyonlu olduğu için ps5'de kat ve kat daha akıcı çalışıyor. 007 first light, Resident Evil Requiem gibi yeni çıkan oyunlar güzel çalışıyor mesela bilgisayarda ama bunlar azınlıkta. Yeni çıkan bir oyunu adam akıllı oynamak isterseniz bikaç ay hatta yıl güncelleme beklemeniz gerekiyor ki düzeltsinler yada saatlerinizi harcarsınız yok optimizasyon için mod kurayım yok process lasso ile işlemci çekirdeğini kapatayım ki stuttering olmasın. Benim deneyimim bu eğer güncel olmayan işte rdr2, dark souls, gta 5 gibi eski nesil oyunları oynamak istiyorsanız güzel oynatır pc ama güncel oyunculuk için asla önermem eskisi gibi değil pc oyunculuğu özellikle Unreal Engine 5 sonrasında hayal kırıklığı.

5070 güzel kart Amd alerjisi olanlar için (yargılamıyorum seven olur sevmeyen olur) biçilmiş kaftan. Giriş seviye ve üst segment arasında genelde kayda değer fps farkı yok ama sıcaklık farkı olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,070
Üyeler
200,284
Son üye
Silentt

Geri