Lil Moresad
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
halk vicdanında aklanmak adına fazlasıyla yeterli ama mahkemelik olursa onlar için yeterli olacak mı? bunu reddit forumlarında paylaşırsam kullandığımı kabul etmiş olmaz mıyımSiz bu programı kâr amaçlı değil, eğitim amaçlı; zoraki kullanıyorsunuz. Maddi durumunuz da bunu karşılamaya el vermiyor. Bunlar halk vicdanında aklanmak adına fazlasıyla yeterli sebepler. Bunu zaten geçin. Ben rezil edin diyorum. Reddit'deki sketchup sub'ına gidip, ingilizce çevirisini de bırakarak konu aç. Ekşi sözlük hesabın ya da çevrende hesabı olan varsa durumu ilet. Linkedin'de chaos'u, bu kadını, tüm şirketi etiketleyerek paylaşım yap. Twitter'da yap. Yap da yap. Rezil et. Rezillik bu.
Sorun kullandıkları DİL. Tehdit dili ile başlamışlar. Yok edersin bunları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamayı öğrencilik zamanımda son projemi yapmak için kullandım. Ben mezun olalı henüz bir sene olmadı. Son projemi yaparken bunu kullanmıştım bunu verdiğimde tek bir dersim kalmıştı, ona da girip mezun olmuştumGenelde ticari amaçla kullananları tespit edip bu şekilde ulaşıyorlar öğrenci için ilk defa görüyorum para lazım herhaldeKeşke internet bağlantısı olmadan işini halletseydin. Muhtemelen öğrenci olduğunu ticari amaç olmadığını anlar uğraşmazlar