Herkes takılma sorunundan bahsetmiş 3kya çıkartsak bütçeyi ne önerirsin ? Mchose A5 Ultra ve Darmoshark ms3 max diyen olduOyunlarda farkı oluyor fakat hissetmen imkansız.
A9 plus modelini öneririm.
Herkes takılma sorunundan bahsetmiş 3kya çıkartsak bütçeyi ne önerirsin ? Mchose A5 Ultra ve Darmoshark ms3 max diyen olduOyunlarda farkı oluyor fakat hissetmen imkansız.
A9 plus modelini öneririm.
10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok pahalı olmasada ayrıca klavye ve kulaklık almak istiyorum ucuzundan ama kulaklık azcık pahalı olabilir bu İncehesap gaming geceleri indirimlerinden tavsiye edebilirsen çok güzel olurEvet, gece gece canım sıkıldı.Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.
Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!
ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
1-2K arası kulaklık ( kablosuz olsa süper olur )Evet, gece gece canım sıkıldı.Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.
Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!
ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
Takılma sorunu ilk çıktığı zaman vardı oda donanımsal değildi yazılım güncellemesiyle halledildi zaten.Herkes takılma sorunundan bahsetmiş 3kya çıkartsak bütçeyi ne önerirsin ? Mchose A5 Ultra ve Darmoshark ms3 max diyen oldu
3kya cıkar mı1-2K arası kulaklık
1k civarına mousepad arıyorum ne önerirsin
Hocam sizden ricam mouse ve kulaklık için bütçenizi yazar mısınız? Toplam değil ürün başına.10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok pahalı olmasada ayrıca klavye ve kulaklık almak istiyorum ucuzundan ama kulaklık azcık pahalı olabilir bu İncehesap gaming geceleri indirimlerinden tavsiye edebilirsen çok güzel olur
Çok zor3kya cıkar mı
Çok zor
James Donkey 712 kulaklıktan kablosuz kulaklığa geçiş yapacağım. Ses kalitesinden ödün vermeden bütçe 3-4k.
gözlük takıyorum
Listeme ekledim eyw.Eğer çıkarabilirsen kesinlikle öneririm![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Bütçene göre bu ürünler çok çok iyi öneririm hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Al geç usta bütçedeki en iyisi
Listeni at yardımcı olayım.Listeme ekledim eyw.
Listeye senin önerdiğinle başladım.Listeni at yardımcı olayım.
Boşluğuma geldi HahahahahahahaListeye senin önerdiğinle başladım.
Bu bütçede çok kafa karıştırmaya gerek yok çıkmaza girersin attığım ürün bu bütçedeki en iyi fp ürünlerden diyebilirimListeye senin önerdiğinle başladım.
pro-ultra çok fark ediyor mu ses kalitesinde?Boşluğuma geldi Hahahahahahaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçede çok kafa karıştırmaya gerek yok çıkmaza girersin attığım ürün bu bütçedeki en iyi fp ürünlerden diyebilirim
Öyle aman aman farkları yok fakat ultranın ses kalitesi çok daha iyi hiç bir problemi yokpro-ultra çok fark ediyor mu ses kalitesinde?