PC Toplayabilecek Bi Arkadasa İhtiyacım Var ?

Chedo

80+
Reaksiyon skoru
0
Ankaradayım üst seviye bi setup topladım ama montaj kablolama bilmiyorum bana yardım edicek biri varmı

youtube da 1 2 tane sistem toplama videosu izle hiç bilmesen bile yaparsın çok kolay şekilde

üst seviye toplamışsan 100 bin üstüdür riske atma bilgisayarcıya 1000 lira ver toplasın sorun çıkarsada halleder

parcalar bozulur kırılır diye tereddüt ediyorum bide yeni nesil parcalar biraz karısık
yeni nesil parçaları toplamak çok daha kolay lego gibi bir şey zaten siz izleyin eğer gerçekten yapamam derseniz de bi bilgisayarcıya götürün

ankaradayım bende ankaranın neresindesin ?
ankara altındağ anlıyosanız sizi alıp misafir edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni nesil parçaları toplamak çok daha kolay lego gibi bir şey zaten siz izleyin eğer gerçekten yapamam derseniz de bi bilgisayarcıya götürün
üst seviye toplamışsan 100 bin üstüdür riske atma bilgisayarcıya 1000 lira ver toplasın sorun çıkarsada halleder
bende öyle düsündümde beraber toplasam biriyle daha iyi olur diye düşündüm

Ankaradayım üst seviye bi setup topladım ama montaj kablolama bilmiyorum bana yardım edicek biri varmı
Knk ust seviye topladiysan zaten baya bi kisi youtube dan fln ust seviye sistemlerin falan montaj ini anlatiyor o yüzden bakman tavsiyemdir zaten bi farki yok orta seviye ile üst seviye

Knk ust seviye topladiysan zaten baya bi kisi youtube dan fln ust seviye sistemlerin falan montaj ini anlatiyor o yüzden bakman tavsiyemdir zaten bi farki yok orta seviye ile üst seviye
kanka kablolamalar yerleştirme falan kafamı karıştırıyo yanlışıkla bi hasar vermek istemiyorum o yüzden yoksa dediğin gibi haklısın

sorun toplamak değil vindowsu kurup calistirmak sorun cikarsa halletmek ne bileyim fan ayarı bios güncelleme bozuk uyumsuz parça varsa tespit etme vb vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,994
Üyeler
200,561
Son üye
FLOXİ

Geri