İnce Hesap Gaming Gecesinden Alınan Sistem Nasıl

KTsYu

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu sistemi incehesap gaming gecesinde aldım 6 taksit ile sizce iptal etmeliyim 16 gb ram takviyesi yapıcam ilerde iptal etmessem.
Anakart ve sıvı soğutucu kafama yatmadı gibi pek yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_2544.webp
    IMG_2544.webp
    65.5 KB · Hit: 116
Anakart kötü değil.Hatta gigabyte b850m force modeli ile birlikte en çok kullanılan anakartlardan .Bence tek sorun sıvı soğutma.Onunda eğer kronik bir sorunu yoksa 9700x e yeter bence .daha sonra bir ram eklersen toplam 97 olur . Fiyat performans bence . Eğer sadece oyun oynayacaksan,extrem birşeyler yapmayacaksan yeter de artar .Yine de sen bilirsin.

2 3k daha fazla verip 7800x3d alsaydın keşke

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Bu sistemi incehesap gaming gecesinde aldım 6 taksit ile sizce iptal etmeliyim 16 gb ram takviyesi yapıcam ilerde iptal etmessem.
Güzelimsiiiiii

Anakart kötü değil.Hatta gigabyte b850m force modeli ile birlikte en çok kullanılan anakartlardan .Bence tek sorun sıvı soğutma.Onunda eğer kronik bir sorunu yoksa 9700x e yeter bence .daha sonra bir ram eklersen toplam 97 olur . Fiyat performans bence . Eğer sadece oyun oynayacaksan,extrem birşeyler yapmayacaksan yeter de artar .Yine de sen bilirsin.
Sadece oyun için kullanıcam sıvı soğutmada pek bir özelleştirme seçeneği yoktu malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 3k daha fazla verip 7800x3d alsaydın keşke
Youtubeden izlediğim kadarıyla 9700x i daha çok önerdiler o sebeple bunu tercih ettim çok fark varmı ki.

O zaman sorun yok bence.Diger arkadaşlarin da yorumları önemli.Onlarda yorumlasinlar.

Sadece oyun için kullanıcam sıvı soğutmada pek bir özelleştirme seçeneği yoktu malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtubeden izlediğim kadarıyla 9700x i daha çok önerdiler o sebeple bunu tercih ettim çok fark varmı ki.
PBO açıp 2K da oynarsan fark olmaz.

Bence kötü değil gayet iyi sadece sıvı soğutucudan emin olamadım +16 gb ram almanızda şart zaten.

Dengeli, beğendim. Sıvı soğutma dışı beğendim ama. Ben onu tercih etmezdim.

Benzeri sistemi bende aldım aynı ürünün gelmesi bekliyorum bakalım hayırlı olsun

Katılıyorum anakart kötü değil ama B850m force bundan çok daha iyi, kıyas kaldırmaz.
Sistem genel olarak iyi sıvı soğutma değişse daha iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,822
Üyeler
200,524
Son üye
KatipLabs

Geri