Öneri Yeni Ekran Kartı Alıcam 5070ti Şuan Sırası Mıdır?

alpologie

80+
Reaksiyon skoru
9
Dostlar selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım ve sistemin sadece 2 ürünü kaldı ekran kartı ve işlemci. Son zamanlarda gelen zamlardan dolayı biraz tedirginim açıkcası sizce kart almanın vakti mi yoksa beklemeli miyim ? Sizin de fikirlenizi almak istedim.

İşlemci olarak ryzen 7 9800x3d ekran kartı olarak RTX 5070ti alıcam.

NOT: Şuan maksimum bilgisayar gibi sitelerde kart mevcut ama güvenemedim sizce nasıllardır uygun fiyatlı olması açısıdnan PNY nin OC versiyonunu düşünüyorum

9070 xt lere de bakabilirisn ben şahsen 5070 ti gibi bir kartta asus msı gigabyte üçlüsünden şaşmazdım

Muhtemelen evet. Güvenilir diye biliyorum.

Dostlar selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım ve sistemin sadece 2 ürünü kaldı ekran kartı ve işlemci. Son zamanlarda gelen zamlardan dolayı biraz tedirginim açıkcası sizce kart almanın vakti mi yoksa beklemeli miyim ? Sizin de fikirlenizi almak istedim.

NOT: Şuan maksimum bilgisayar gibi sitelerde kart mevcut ama güvenemedim sizce nasıllardır uygun fiyatlı olması açısıdnan PNY nin OC versiyonunu düşünüyorum
Al kaçırma herşeye zam geliyor indirim yok

Rx 9070xt de tercih edilebilir 5070ti yerine daha uyguna gelmiş olur aşağı yukarı performansları aynı

Geri