❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

Valla bayadir ram bekliyorum ddr5 e gecicem ptt avmden soyledim gecen hafta o iptal olucak baskada kampanya yakalayamadik islemci anakart hazir ram kaldi

Çoğu kişi ram vb indirimi artık gelmiyor diye yakınmış ancak ekime kadar büyük indirimler beklemeyin içinde bulunduğumuz 3 ay e ticaret hacminin en az olduğu zamanlar bu aralar güzel sıcak fırsat da düşmüyor ancak Ekim Kasım Aralık ise zirve yaptığı donemler bu dönemler e ticaret yapan kurumlar talebi kendilerine çekmek için bolca indirim yapar meşhur Kasım indirimleri de buradan gelir
Özetle en erken ekimi beklemeniz lazım

bu tebilion incehesap vb bi kac modeli düstügü zamanki siparişlerden iptal olanlar thh veren var mı?

Daha görmezsin o fiyatları. Vatan yeni parti ramleri kaçtan aldıysa o fiyattan çıkartır elinden. Sen de 20 ben diyeyim 25. Elinde stokta kaldıkça, ödeme günü geldikçe Vatan böyle stokları boşaltıyor. Geçen sene yazın ekran kartlarında yaptı, bu sene ramlerde yaptı. Garanti olacak diye bir şey yok.
Ya tabii de ben bekliyorum yine

Vatan ram indirimleri yapacak almayın diyenler neredeler almadık zamlı fiyatları görmeye başladık...!
Büyük teknoloji devleri bile DRAM bulamıyor anlaşma yapamıyor . bekleyin diyenler var :)

Vatan ram indirimleri yapacak almayın diyenler neredeler almadık zamlı fiyatları görmeye başladık...!
İş öyle bir hale geldi ki elemanlar lidyalılar öncesi al şu tavuğu ver şu mercimeği moduna geçtiler. SK Hynix'den HBM karşılığında Nvidia, SK Hynix'e gpu verdi :kekw: Herkesin yere göğe sığdıramadığı CXMT, yield oranı düşük olduğundan diğer üç firmadan daha pahalıya dram satıyor.

Son düzenleme:
Geri