milleti dinlersen sen daha çok yanarsınVatan ram indirimleri yapacak almayın diyenler neredeler almadık zamlı fiyatları görmeye başladık...!
Ya tabii de ben bekliyorum yineDaha görmezsin o fiyatları. Vatan yeni parti ramleri kaçtan aldıysa o fiyattan çıkartır elinden. Sen de 20 ben diyeyim 25. Elinde stokta kaldıkça, ödeme günü geldikçe Vatan böyle stokları boşaltıyor. Geçen sene yazın ekran kartlarında yaptı, bu sene ramlerde yaptı. Garanti olacak diye bir şey yok.
Büyük teknoloji devleri bile DRAM bulamıyor anlaşma yapamıyor . bekleyin diyenler varVatan ram indirimleri yapacak almayın diyenler neredeler almadık zamlı fiyatları görmeye başladık...!
İş öyle bir hale geldi ki elemanlar lidyalılar öncesi al şu tavuğu ver şu mercimeği moduna geçtiler. SK Hynix'den HBM karşılığında Nvidia, SK Hynix'e gpu verdiVatan ram indirimleri yapacak almayın diyenler neredeler almadık zamlı fiyatları görmeye başladık...!
bu fiyata bedava peynir ekmek gibi bitmiş allha yaKingston Beast RGB 32GB DDR5 6400MT/s CL32 DIMM Masaüstü Ram - KF564C32BBEAK2/32TR
Satıcı Amazon değil ona göre değerlendirin.