🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

S26 fe modelini bekliyorum s26 dan daha uygun olucaktır. S25 fe bildiğim kadarıyla hayal kırıklığıydı umarım bu sene s26 fe iyi olur.

Bu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye androidlere göre :kekw: Hem de ekran kalitesi, kameralar falan da güncel modellere göre hemen hemen aynı. Sadece işlemciden yana biraz geride kalınıyor o da alo diyen ben gibilere kafi. Fiyatları keşke biraz daha düşse :kizginpeepo:

Bu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye androidlere göre :kekw: Hem de ekran kalitesi, kameralar falan da güncel modellere göre hemen hemen aynı. Sadece işlemciden yana biraz geride kalınıyor o da alo diyen ben gibilere kafi. Fiyatları keşke biraz daha düşse :kizginpeepo:
s23 kalmadı ki piyasa da artık, 28-30 bine peynir ekmek gibi satıyordu

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: linx
Ya kral endişelenme al bence bu fiyata iyi gayet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şarj ömrü daha kısa ve daha çok ısınıyor bence s25 daha iyi görünüş olarakta daha iyi bence ama bu kişisel
Çoktan aldım. Çok sağ olun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S23 için doğru da s22 kötü şu an ondan geçiyorum batarya sıkıntılı. Ama kamera 5 nesildir hiç değişmedi.

Bunlar exynos dimi hep ? Çok çektim snapdragon ile düzü arasında muazzam fark çıkıyordu hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,644
Üyeler
200,738
Son üye
rommel

Geri