Soğutucu Önerisi-Tercihi ?

nautilus muhtemelen en performanslı olan
mesela şuan giriş seviye 4 bakır borulu bir soğutucu kullanıyorum rainbow six siege de işlemcim 78 derece sabit kalıyor sizce bu sıvı soğutucular ile 10 derece fark yaratıp 68 derece yapmak mümkün mü? 10 derece bile benim için yeter

Bu 3 soğutucu arasından en sessiz, sorunsuz, güvenilir, iyi soğutan hangisidir? Evet tabii ki soğutma performansı önemli fakat 2 gün sonra sorun çıkarmaması da önemli hangisine sizce gözüm kapalı güvenebilirim?
Sessizlik senin için ön plandaysa hava soğutma tercih etmeni öneririm. Sıvı istiyorum diyorsan bu üçü arasından muhtemelen corsair alırdım.

Kule tipi iyidir

Kule tipi görünüş olarak daha kötü dursada(ben alıştım),sıvı soğutuculardan çok daha stabil ve en üst seviye kule tipleri nerdeyse tüm 240mmlerden iyi

78 derece çalışmasıyla 68 derecede çalışması arasında fark olmayacak ona göre.

78 derece çalışmasıyla 68 derecede çalışması arasında fark olmayacak ona göre.
hocam bilmiyorum 78 derece çalışırken fanlar çok hızlı dönüyor ondan da biraz rahatsızım çok hızlı dönünce daha da sesli çalışıyor

https://amzn.eu/d/091vS1Cj hocam aslında bu model phantom spirit 120 değil mi? sadece phantom 120 diyor ama
Evet Phantom Spirit, düzgün listelememişler. Amazon şart değilse açıkçası en uygun yerden kuponla falan alın.

Veya alternatif olarak Segotep'in şu ürünü de işinizi görür.

Sıvı soğutmalarda uygun ürünler çabuk bozulabiliyor ve açıkçası kasaya da faydaları yok. Yani anakartınızın iyi soğutmaları yoksa, sıvı soğutmanın soğutmaya herhangi bir katkısı yok. Bir de 240 mm destekliyor diyorsunuz, bazı kasalarda bunu üst kısma borudan dolayı takamıyorsunuz ve ön fanların önüne takmaya izin veriyor diye destek var diye yazıyorlar. Ön fanlara ekleyince de ızgaradaki sıcak havayı kasaya üflemiş oluyorsunuz, faydadan çok zararı oluyor.

Ek olarak sessizliği de genelde fan kalitesi sağlıyor.

Geri