Mousepad'i Nasıl Temiz Tutabilirim?

akingur481

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Merhaba şu tarz bir sistemim + mousepad'im var. fakat beyaz temalı olduğundan bariz durduk yere bile kirleniyor ve bazen lekeler bile çıkmıyordu eski mousepad'imde titiz biri olmama rağmen, acaba nasıl temiz tutarım veya geçmeyecek bir kir'i nasıl buradan uzak tutarım bir koruma yöntemi var mı?
a3.webp

Üstad tozlarda çok yapışma yapıyor nacizane önerim kullanmadığın vakitlerde üstünü ört bilgisayarında bilakis tozlanması kirlenmesi uzun süre temiz kalıyor

Üstad tozlarda çok yapışma yapıyor nacizane önerim kullanmadığın vakitlerde üstünü ört bilgisayarında bilakis tozlanması kirlenmesi uzun süre temiz kalıyor
vallahi hocam ört çıkar ört çıkar da çok yorar be yoksa evet mantıklı dediğin.

bardak tabak koyuyorsan bu huyundan vazgeç. bardak altlığı kullan. üzerinde yeme içme işini azalt. bunları yapmıyorum ama yine de kirleniyor diyorsan ter ile alakalı olabilir. en kötü haftada bir temizlik mendili ile sil.

bardak tabak koyuyorsan bu huyundan vazgeç. bardak altlığı kullan. üzerinde yeme içme işini azalt. bunları yapmıyorum ama yine de kirleniyor diyorsan ter ile alakalı olabilir. en kötü haftada bir temizlik mendili ile sil.
temizlik mendili ile silince yapısının bozulduğuna dair söylemler duymuştum. ama yemek yeme huyu... hayır hocam vazgeçemem :D

Bu kadar takmayın ya, kirlenince at makinaya en hızlı programda yıkansın. Ben öyle yapıyorum yıllardır hiçte bir şey olmadı

temizlik mendili ile silince yapısının bozulduğuna dair söylemler duymuştum. ama yemek yeme huyu... hayır hocam vazgeçemem :D
son aldığım padi yaklaşık 20 aydır temizlik mendili siliyorum, yapısında herhangi bir problem olmadı henüz. sıcak tabak bardak koymak daha fazla sorun yaratabiliyor. istersen bir süre yeme içme işini pad üzerinde değil de kenarında yap farkı gözlemle. sonrasına bakarsın.

Bu kadar takmayın ya, kirlenince at makinaya en hızlı programda yıkansın. Ben öyle yapıyorum yıllardır hiçte bir şey olmadı
eyvallah hocam sen öyle diyince etrafına işleme yaptırıp seccadeye çevirdim Allah razı olsun sayende namaz kılmaya başladım sen takmayın demesen nasıl bize de nasip olurdu cansın kurtarıcısın virtiözsün Allah razı olsun bin kere

Düzelecek bişey değil kirlendikçe banyoda soğuk su şampuan girişiyorum mis gibi oluyor

Islak mendil ile 2 haftada bir silsen yeter aslında .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,213
Üyeler
201,144
Son üye
cahsenmay

Geri