B580 alma hala çoğu oyunda sorunlu, rtx kullanırım dersen 3070 al rtx le işim yok dersen 6700xt alHocam b580 kovalamak mantıklı mı peki daha güncel diyerek ?
Şu an b580 kullanıyorum 2k olarak bana yetiyor. Rekabetçi oyunlarda performansı müthiş değil onu bilerek al. Daha güncel ve daha az kullanılmış olacağı için bence ikisinin yerine de tercih edilebilir seninle benzer durumu yaşamıştım ve b580 almıştım ikinci el garantili. İşlemcin ne?Hocam b580 kovalamak mantıklı mı peki daha güncel diyerek ?
Eskisinden durumu kesinlikle iyi Bro Araştırdığımdan dolayı diyorumB580 alma hala çoğu oyunda sorunlu, rtx kullanırım dersen 3070 al rtx le işim yok dersen 6700xt al
7500fŞu an b580 kullanıyorum 2k olarak bana yetiyor. Rekabetçi oyunlarda performansı müthiş değil onu bilerek al. Daha güncel ve daha az kullanılmış olacağı için bence ikisinin yerine de tercih edilebilir seninle benzer durumu yaşamıştım ve b580 almıştım ikinci el garantili. İşlemcin ne?
Bendede aynı işlemci var b580 ile kullanıyorum gayet güzel7500f
Öncelikle Rtx nedir? Eğer ray tracing kastediyorsan hangi oyunda zorunlu? 5000 serisinde bile insanların çoğu RT açmıyor FPS çakılıyor resmen.3070 çok daha iyidir. Rtx artık her yeni oyunda zorunlu bu arada
İşlemcin iyi, ben kafa rahat olsun ve ömrü uzun olsun diye b580 almıştım ikinci el ama daha 3 günlüktü kutusu garantisi vs duruyordu. RTX 3000 ve RX 6000 serisi artık eskidi yani alacağın kartlar 6 yıllık falan olacak ben o yüzden b580 tercih ettim.7500f