Yeni Sistem'mim Puanlarmısınız?

Kaliteli olsa belki yeterli olabilir fakat James Donkey :D kesinlikle değiştirmen gerekiyir
hocam birde 2k monitör ile attığım konuyada bakma şansın varmı orada bi kaç monitör buldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade edip ozelleştirerek bunu alabilirsin 6 taksit var psuyu da değiştirmen gerekmez. Bu daha mantıklı olcak
hocam bunu keşke dün görseydim artık iade seçeneğim kalmadı sanırsam

Psu değiş gerisi güzel hayırlı olsun
şunada bi bakabilirmisiniz hocam

hocam birde 2k monitör ile attığım konuyada bakma şansın varmı orada bi kaç monitör buldum

şunada bi bakabilirmisiniz hocam
Iade edebilirsin hocam 14 gün iade hakkın var edip yenisini almak çok daha mantikli olacaktır

Almadan konu açsaydın keşke veya açtıysan görmemişizdir. Bu attığım sistemde direk anakartı b650mr yapardın. Ram olarak marka iyi altta twinmos falanda var onlarıda tercih edebilirdin. 850w psulu kasası var. Tek eksiği soğutma onlada keyfine bütçene göre bir kule tipi ekleyip sipariş verebilirdin ter türlü senin aldığından daha ucuza geliyor ve ekran kartı va kaliteli marka. Yinede kadar senin. İncehesabın mesaisi bugün 13.00 da bitiyor galiba kargoya verilmediyse mail at iptal etmek istiyorum diye paketlemeye geçmediyse iptal etsinlerde mecbur haftaya sarkacak o zamanda bu sistem kalırmı kalmaz bence.

Almadan konu açsaydın keşke veya açtıysan görmemişizdir. Bu attığım sistemde direk anakartı b650mr yapardın. Ram olarak marka iyi altta twinmos falanda var onlarıda tercih edebilirdin. 850w psulu kasası var. Tek eksiği soğutma onlada keyfine bütçeme göre bir kula tipi ekleyip sipariş verebilirdin ter türlğ senin aldığından daha ucuza geliyor ve ekran kartı va kaliteli marka. Yinede kadar senin. İncehesabın mesaisi bugün 13.00 da bitiyor galiba kargoya verilmediyse mail at iptal etmek istiyorum diye paketlemeye geçmediyse iptal etsinlerde mecbur haftaya sarkacak o zamanda bu sistem kalırmı kalmaz bence.
hocam maalesef kaçırdım şansımı paketlenmeye geçilmiş

hocam maalesef kaçırdım şansımı paketlenmeye geçilmiş
Bu sistemin bitmeyeceğinin garantisi olsaydı derdim ürün gelince alma kargoda geri gitsin fakat şimdi almazsın bazen kargoda sorun çıkıyor yolda bir şey olur veya eksik gider üstüne kalır vs. Hadi dedik geldi geri yolladın paran geldi. Bu attığım kasada biterse ortada kalırsın karar senin.

Geçen gün bir arkadaş konu açmıştı n11den hazır sistem almıştı 2 koli gelmişti iade etmişti satıcıya tek koli gitmişti diğeri kaybolmuştu. Allah düşmanıma yaşatmasın sıkıntı durum.

fiyat performans kalite konusunda bence vasat. parçalar performanslı fakat kaliteli değil ve pahalı segmentten satılmış gibi

Bu sistemin bitmeyeceğinin garantisi olsaydı derdim ürün gelince alma kargoda geri gitsin fakat şimdi almazsın bazen kargoda sorun çıkıyor yolda bir şey olur veya eksik gider üstüne kalır vs. Hadi dedik geldi geri yolladın paran geldi. Bu attığım kasada biterse ortada kalırsın karar senin.

Geçen gün bir arkadaş konu açmıştı n11den hazır sistem almıştı 2 koli gelmişti iade etmişti satıcıya tek koli gitmişti diğeri kaybolmuştu. Allah düşmanıma yaşatmasın sıkıntı durum.
hocam haftalarca aylarca baktım bu sistem ne zaman düştü o kadar yeri aradım taradım kafayı yiyeceğim vallaha boşa gitti 5 6 bin lira

merhabalar dün incehesaptaki cuma indirimlerinden bu kasayı aldım sizce nasıl? eksiklerini söylerseniz sevinirim ben ssd kısmında bi eksik oldugunu düşünüyorum ama sonradan yetmezsede eklerim
Kötünde kötüsü

hocam haftalarca aylarca baktım bu sistem ne zaman düştü o kadar yeri aradım taradım kafayı yiyeceğim vallaha boşa gitti 5 6 bin lira
Bu attığım sistem dün akşam 17.30 civarında düştü hocam. Özelleştirme ile 71k falan tutardı senin sisteme kıyasla 6k cebinde kalırdı ve parça kaliteleri daha iyi olurdu. Sağlık olsun diyelim uğraşmak istersen iadeyle falan iade veya iptal et. Ama dediğim gibi sistem biterse sıkıntı.

kasa genel hatlarıyla güzel 5070 li bir sistemi isediğin karta taksitli şekilde alabilirdin bu fiyata hemde 32 gb olacak şekilde bence ama almışsın hayırlı olsun demek düşer

10 üzerinden 6
hocam sence parçalar mı sorun fiyatdan dolayı mı dediniz

kasa genel hatlarıyla güzel 5070 li bir sistemi isediğin karta taksitli şekilde alabilirdin bu fiyata hemde 32 gb olacak şekilde bence ama almışsın hayırlı olsun demek düşer
sağolun hocam ileride 32 yapmayı düşünüyorum

Psu kötü, keşke onu değiştirseydin...
değiştiricem hocam kasayla beraber değiştirince çok koyuyordu üstüne itopyadaki kasa şansıma 1 gün sonra indirime girmiş yapıcak bişey yok

Kötünde kötüsü
hocam sence fiyattan dolayı mı kötü yoksa parçalardan dolayı mı?

fiyat performans kalite konusunda bence vasat. parçalar performanslı fakat kaliteli değil ve pahalı segmentten satılmış gibi
hocam fiyat çok önemli değil bilsem zaten baştan itopyadaki sistemi alırdım şansıma bi gün sonra indirime girmiş sence sistem kaliteli mi

Geri