hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birde 2k monitör ile attığım konuyada bakma şansın varmı orada bi kaç monitör buldumKaliteli olsa belki yeterli olabilir fakat James Donkeykesinlikle değiştirmen gerekiyir
merhabalar rx9070xtli bir sistem aldım ona görede max 11k bütçem olacak şekilde 2klık bir monitör düşünüyorum hepsiburadadan veya teknosadan bir monitör olursa ve önerirseniz ayrıcadan sevinirim 2 tane hdmi girişi olursa güzel olur ben bu 2 monitörü belirledim sizce nasıl acil olarak mesajlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
- hakothefineestt
- Cevap: 1
- Forum: Monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bunu keşke dün görseydim artık iade seçeneğim kalmadı sanırsamİade edip ozelleştirerek bunu alabilirsin 6 taksit var psuyu da değiştirmen gerekmez. Bu daha mantıklı olcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şunada bi bakabilirmisiniz hocamPsu değiş gerisi güzel hayırlı olsun
merhabalar rx9070xtli bir sistem aldım ona görede max 11k bütçem olacak şekilde 2klık bir monitör düşünüyorum hepsiburadadan veya teknosadan bir monitör olursa ve önerirseniz ayrıcadan sevinirim 2 tane hdmi girişi olursa güzel olur ben bu 2 monitörü belirledim sizce nasıl acil olarak mesajlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
- hakothefineestt
- Cevap: 1
- Forum: Monitör