Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 644
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen bu işlerden anlıyorsun kardeşim.10 puan veriyorum ben
Sen bu işlerden anlıyorsun kardeşim.10 puan veriyorum ben
Bu duruş sadece parayla olacak duruş değil emek varSen bu işlerden anlıyorsun kardeşim.
X58 sistemi de paylaşayım bari.Bu duruş sadece parayla olacak duruş değil emek var
şaka yapıyosun, o da mı var, cidden merakla bekliyorumX58 sistemi de paylaşayım bari.![]()
990x 24gb ram rampage 3 black edition anakart ve gtx 590 slişaka yapıyosun, o da mı var, cidden merakla bekliyorum
2080 ti zamanının en iyi ekran kartıydı birde rog strix.Güncel olarak değerlendirecek olursak 2-3 verirdim ama zamanına göre değerlendirecek olursak 7 verirdim. Fiyat işin içine dahil olacak mı olmnayacak mı orası da ayrı
Evet zaten iyi puan verdim 7 puan neden bu kadar kötüymüş gibi gözüküyor.2080 ti zamanının en iyi ekran kartıydı birde rog strix.
yemin ediyorum gözüm gönlüm şenlendi muhteşem ötesi maşallah990x 24gb ram rampage 3 black edition anakart ve gtx 590 sli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
16 zatenRam 16 olsa 8,5 luk sistem
320 watt emcüklüyordu.O işlemcinin tekli çekirdek performansı çıktığı yıla göre çok iyi ama 10. nesil Intel'lerden geri kalıyordu. Yani 2018 senesi gibi toplanmış bir sistemse eğer çok iyi, dengeli fakat 2020 ve sonrasıysa 10. nesil yerine 2080 Ti yanına Xeon kullanmak sadece bir fantazi amacı güdüyor. Genel olarak yılına göre 8.5/10. Güç tüketiminden bahsetmiyorum bile...
Zamanına göre buna 7 verdiysen 8'i 9'u 10'u çok merak ediyorum.Evet zaten iyi puan verdim 7 puan neden bu kadar kötüymüş gibi gözüküyor.