Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

Hocam emülatör devri şu şekilde bitti en kral sistem bile hakkını vermesi gereken performansı alamıyor. Yıllardır emülatör tarafında bu sorunu düzeltmediler. Çoğu kişi tablete geçti klavye mouse bağlayıp emülatör gibi oynuyor. Zevk alarak oynamak istiyorsanız telefondan ve ya tabletten oynayın size tavsiyemdir.

Hayatimda gordugum en berbat oyun pubg mobile 40gb mobil oyun mu olur? Hepsi kiyafet vs hic bir sekilde bug duzeltelim silah sistemi gelissin optimizasyon duzeltilsin pesinde degiller. Hala sacma sapan devam ediyor. Macin yarisi bot zaten sirf sen adam vurdum bak de diye koyuyorlar. Benim arada oynama sebebim arkadasimin oynamasi yoksa gram zevk aldigim oyun degil. Cs2 deki hileler ile mac atmak bile daha zevkli en azindan optimizasyon ve oyun mekanigi bozuk degil. 30 dakika maca giriyorsun cihaz alev aliyor. Kullandigim telefon a56 orta segment oyunda kasip cihaz alev alacaksa bu oyun niye var. Ortadogulu insanlarin oynamasi bosuna degil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica fps farkinin bu kadar fazla oldugu baska oyun gormedim cogu insan 60 ile 90 arasindaki farki anlamaz ama bu oyunda 60 ile 90 arasindaki fark sanirsin 20 ile 360 arasindaki fark

Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce bilgisayardan emülatör ile PUBG Mobile oynuyordum. O zamanlar bilgisayarım çok güçlü değildi, bir süre sonra da oyunu bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve son günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrar mobilden oynamaya başladım.

Bilgisayardan da oynamak istediğim için BlueStacks üzerinden PUBG Mobile'ı kurdum fakat queue inanılmaz uzun sürüyor ve neredeyse hiç maça giremiyorum.

Epic Games üzerinden normal PUBG'yi de indirip denedim. Oyun daha gerçekçi ve hoşuma gitti fakat karşıma çok tecrübeli oyuncular geliyor. Daha ne olduğunu anlamadan ölüyorum. Bu yüzden şimdilik normal PUBG yerine PUBG Mobile'ı bilgisayardan emülatörle oynamak istiyorum.

PUBG Mobile'ın kendi emülatörü olan GameLoop'u da indirdim fakat uygulamanın her yeri Çince ve içerisinde PUBG Mobile bile görünmüyor. Bir türlü kurmayı başaramadım.

Bunun güncel çözümü nedir? PUBG Mobile'ı PC'den emülatörle oynama devri bitti mi, yoksa oyun/emülatör oyuncu sayısı mı artık çok düşük? Şu anda PC'den PUBG Mobile oynamanın düzgün bir yolu var mı?
Emilatorden oynanıyor fakat iğrenç bir optimizasyonu var. Arkadaşım senelerdir bağımlısı 5070ti sistem dizdi oynuyor ve yine kasıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda gamelop dışında başka alternatif yok

pabci icin en iyisi ucuza bitane irak mahsulu vergisiz xioami alicaksin elin yana yana oynayacaksin

Hocam oyunun seviyeye göre adam çıkarması daha doğru olmaz mıydı? Sonuçta iş değil güç değil okul değil, stres atmak için girdiğim bir yer yani oturup kasıla sıkıla çıldırarak oyun oynamak istemiyorum ben, orta zorluk seviyesi yeterli, şu an PUBG bana aşırı zor geliyor dediğim gibi 1 kişiyi bile öldüremedim yani, PUBG mobile çok daha zevkli :D

Hocam çok fazla oyuncu ile oyun kuruluyor ya çok bekletmemek için arada fazla seviyelerde kaynıyor. Yoksa genel olarak seviyelere göre dağıtım yapmaya çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce bilgisayardan emülatör ile PUBG Mobile oynuyordum. O zamanlar bilgisayarım çok güçlü değildi, bir süre sonra da oyunu bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve son günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrar mobilden oynamaya başladım.

Bilgisayardan da oynamak istediğim için BlueStacks üzerinden PUBG Mobile'ı kurdum fakat queue inanılmaz uzun sürüyor ve neredeyse hiç maça giremiyorum.

Epic Games üzerinden normal PUBG'yi de indirip denedim. Oyun daha gerçekçi ve hoşuma gitti fakat karşıma çok tecrübeli oyuncular geliyor. Daha ne olduğunu anlamadan ölüyorum. Bu yüzden şimdilik normal PUBG yerine PUBG Mobile'ı bilgisayardan emülatörle oynamak istiyorum.

PUBG Mobile'ın kendi emülatörü olan GameLoop'u da indirdim fakat uygulamanın her yeri Çince ve içerisinde PUBG Mobile bile görünmüyor. Bir türlü kurmayı başaramadım.

Bunun güncel çözümü nedir? PUBG Mobile'ı PC'den emülatörle oynama devri bitti mi, yoksa oyun/emülatör oyuncu sayısı mı artık çok düşük? Şu anda PC'den PUBG Mobile oynamanın düzgün bir yolu var mı?
İlk popüler olduğu dönem oynardım pubg mobili, en son ilk zombi yamasında oynamıştım. O zamandan beri oyun güncellemelerle şöyle garip bir şeye dönmüş :kekw:

Geri