🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

daha çarşamba günü razer da v3 pro aldım bende. 4.5k verirken açıkçası kendime 'nabıyon olm bu kadar para verilir mi?' gibi içimden sitem etmedim değil.

Son zamanlarda mouse kablosu mousenin altına kaçmaya başlamıştı bende fareyi değiştirirken en azından şu dedikleri 3395 sensör mcu artık her neyse araştırdım(gemini kankamla 😁). eski mousemi zaten ergonomik sebeplerden dolayı almıştım model d wired'i. bu razer v3 te baya iyi hissetirdi rahat. Çoğu önerdiği uygun fiyatlı ergonomik çin menşeili ürün neredeyse Türkiye pazarında kalmadığı için bende Razer'e yöneldim. Hani daha 2. şarjına takmadım %34 kaldı. Şu an için çok güzel.

Faceit sezon 9 a 1700 puanla başlattı, şu an 1800 barajını aşmış durumdayım. daha önce ki mouse ile bu barajı aşamamıştım. 😁
Csde cidden fark ettiriyo bende de furylevel z1 vardı ondan geçtim daha hızlı vurmaya başladım tepki olarak fark var

Yıllarca razer kullandım farklı modellerini kablosuz kablolu deneyimledim. Garantisi bitmeye yakın veya bittikten sonra bozuldu bir çoğu uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum. Her bozulduğunda daha üst seri razer modelini aldım. Benim vazgeçilmezimdi. Ama son zamanlarda sunduğu yeniliklerin bir artısı yok fiyat olarak diğer markalardan daha pahalılar. Superlight 2 aldım en son. Ne kadar götürür bilmiyorum. Ama fiyatı muadil razerlere göre daha ucuzdu 4 bin tl seviyesine aldım. 3-4 aydır kullanıyorum. Ayrıca logitechte superstrike gibi bir mouse varken buna bu paraları vermek saçma. 8.5 buna vermektense onu alırım. En azından farklı bir teknoloji clikleri vs istediğiniz sertlikte ayarlayabiliyorsunuz vs.

Bilmediğimden soruyorum, kanıtı var mı hocam?
Kanıtı parmağımın altında şu anda :D kendim kullanıyorum 2024 yaz sonuna doğru almıştım (29 temmuzmuş) son bir haftadır sağ tuş düzgün basmamaya başladı 1 ay kadar önce de scroll tekerleğinin üzerindeki (scrollu sağa ve sola itince çalışan) sağ sol click özelliğinin sol tarafı arızalandı bunu çok önemsememiştim ama sağ tuş sıkıntı Bilkom u aradım "garanti bitmiş kral parayla tamir ederiz" dediler :D reis nasıl ayarladınız garanti bitti 10 gün sonra bozuldu dedim olur öyle dedi (aramızda geçen muhabbetin türkçe meali)

İsterseniz klavyenin bir tane tuşuna 5k verip alın ama hayatınızda hiç mi hedefiniz yok beyler.
Forumun çoğu 20 yaş altı birikim hedefleriniz vs yok mu gidin motor araba vs için birikim yapın 10 -20 sene sonra ev alma hedeiniz olsun. İlerde eşek gibi pişman olacaksınız
Şu mouse esporcular bile almıyor siz kimsinizde buna 8k veriyorsunuz :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
Profesyonel adamların para vermediği şeyin fiyatını normalleştirmeye calısıyorlar.

İsterseniz klavyenin bir tane tuşuna 5k verip alın ama hayatınızda hiç mi hedefiniz yok beyler.
Forumun çoğu 20 yaş altı birikim hedefleriniz vs yok mu gidin motor araba vs için birikim yapın 10 -20 sene sonra ev alma hedeiniz olsun. İlerde eşek gibi pişman olacaksınız
Şu mouse esporcular bile almıyor siz kimsinizde buna 8k veriyorsunuz :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
Profesyonel adamların para vermediği şeyin fiyatını normalleştirmeye calısıyorlar.
kapitalizmin istediği şey bu değil mi :D insanları mülksüzleştirip küçük şeylerle parasını çar çur ettiriyolar. ekonominin kötü olması birikim yapmamak için bahane değil de anlatamazsın

v2 pro kullanıyorum hayatımda bundan güzel bir mouse kullanmadım. 2 senedir taş gibi çalışıyor. bir gün değişirsem yine bu seriden devam. zamanında bunu 5000tl ye almıştım. müthiş.

Geri