Uygun Fiyat iPhone Önerisi? (Çözüldü)

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
40000
13 veya 15 alacağım mevcut kart kampanyası vs. var mı en uygun nasıl alırım şu an?

Pro Motion Ekran Önemli Değilse ve Bütceyi Aşmıyorsa Düz 16 Alabilirsin Güncel bir cihaz olduğu için,

15 ve Altı bence artık biraz eski kaldı daha güncel bir cihaz almakta fayda var,

ama illa Bütce az 16e tek kameralı almam diyorsan 15 alınır mı bence kamera öncelikse alınabilir

13-15 bunların sıfırına para verilmez. ikinci el 15 36-38k arası alınabilir.
Almışken minimum 14 veya 15 alın 6GB RAM'den dolayı kaldı ki 6GB RAM'le bile arkaplanda uygulamaları sürekli uykuya alıyor. Kamera ve tip takıntısı yoksa 16e donanım olarak daha mantıklı.

Kaldı ki 6GB RAM'le bile arkaplanda uygulamaları sürekli uykuya alıyor.
Bu tespitleri iPhone kullanan birisi olarak mı söylüyorsun? Şahsen ben 3 (SE2) ve 6GB (14P) bir model kullanan birisi olarak 10 dakika içinde ne zaman uygulamaya geri dönsem kaldığım yerden devam edebiliyorum.

Konu sahibine cevap olarak:
Valla kardeşinin tek kamera olmasından ötürü duyduğu ön yargıyı bir şekilde kırdırt ve 16e al. Bu fiyatta alınabilecek mantıklı sıfır bir modeldir.

Bu tespitleri iPhone kullanan birisi olarak mı söylüyorsun? Şahsen ben 4 ve 6GB bir model kullanan birisi olarak 10 dakika içinde ne zaman uygulamaya geri dönsem kaldığım yerden devam edebiliyorum.

Konu sahibine cevap olarak:
Valla kardeşinin tek kamera olmasından ötürü duyduğu ön yargıyı bir şekilde kırdırt ve 16e al. Bu fiyatta alınabilecek mantıklı sıfır bir modeldir.
Öyle yaptım aldım 16e sağ olun.

Geri