electrnic003
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Bütçe
- 40000
13 veya 15 alacağım mevcut kart kampanyası vs. var mı en uygun nasıl alırım şu an?
Kendime alsam kesin bunu alırdım da kardeşim tek kamera diye beğenmiyor işte
13 var bende kaça satarım bunu 16e ye geçecem16e harici almasan daha iyi
13 yerine 16e her anlamda daha mantıklı. Kamera odaklı isteniyorsa 15 de olur ama 47K civarı onun fiyatı.13 veya 15 alacağım mevcut kart kampanyası vs. var mı en uygun nasıl alırım şu an?
hepsiburada değiş tokuşa bak13 var bende kaça satarım bunu 16e ye geçecem
16e aldım sağ olun öneriler için.13 yerine 16e her anlamda daha mantıklı. Kamera odaklı isteniyorsa 15 de olur ama 47K civarı onun fiyatı.
Bu tespitleri iPhone kullanan birisi olarak mı söylüyorsun? Şahsen ben 3 (SE2) ve 6GB (14P) bir model kullanan birisi olarak 10 dakika içinde ne zaman uygulamaya geri dönsem kaldığım yerden devam edebiliyorum.Kaldı ki 6GB RAM'le bile arkaplanda uygulamaları sürekli uykuya alıyor.
Öyle yaptım aldım 16e sağ olun.Bu tespitleri iPhone kullanan birisi olarak mı söylüyorsun? Şahsen ben 4 ve 6GB bir model kullanan birisi olarak 10 dakika içinde ne zaman uygulamaya geri dönsem kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Konu sahibine cevap olarak:
Valla kardeşinin tek kamera olmasından ötürü duyduğu ön yargıyı bir şekilde kırdırt ve 16e al. Bu fiyatta alınabilecek mantıklı sıfır bir modeldir.
iyi yaptın. pro maxlere en yakın batarya süresi var 16e'de. 15'in bataryası rezalet. 13 artık günümüzde konuşulmamalı bileÖyle yaptım aldım 16e sağ olun.