İki Monitör Arasında Kaldım Hangisi Alınır ?

Dostum bütçeni biraz zorlayabilme imkanın varsa ;
Bunlar XNE'den açık ara daha iyi seçimler.
Zaten tayfun ve arda'da katılır buna. Bunlardan birini alırsan XNE'ye göre çok daha iyi bir verim alırsın özellikle 27 olan modelini.
Şuda seçenek olabilir ama TCL daha mantıklı ;https://ty.gl/hcxw4g7drdi5f
amazondan almayı düşünüyorum iade durumu daha rahat olduğu için de bütçem o kadar çıkmaz gibi usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns ve @arda505 arkadaşlar teşekkür ederim, mantıken sizin de bilginiz dahilinde aoc q27g42xne almaya karar verdim. Arada sırada call of duty warzone, cs2 ve valorant oynayan birisiyim sonrasında da hikayeli oyunlar. Sanırım mantıklı seçim olarak aoc oluyor ki sizlerin teknik bilgisine ve alan kişilerin yorumlarına bakarak ilk yeni nesil va panel deneyimim olacak allah izin verirse tabi. Teşekkürler ilginiz ve değerli zamanınızı ayırdığınız için.

Son düzenleme:
amazondan almayı düşünüyorum iade durumu daha rahat olduğu için de bütçem o kadar çıkmaz gibi usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns ve @arda505 arkadaşlar teşekkür ederim, mantıken sizin de bilginiz dahilinde aoc q27g42xne almaya karar verdim. Arada sırada call of duty warzone, cs2 ve valorant oynayan birisiyim sonrasında da hikayeli oyunlar. Sanırım mantıklı seçim olarak aoc oluyor ki sizlerin teknik bilgisine ve alan kişilerin yorumlarına bakarak ilk yeni nesil va panel deneyimim olacak allah izin verirse tabi. Teşekkürler ilginiz ve değerli zamanınızı ayırdığınız için.
Şahsen ben HB'den iade ettiğimde sorun yaşamadımda, hiçkimse yaşamaz da diyemem. Ben çok özenerek iade ediyorum çünkü. Ben xne kullandım çok yüksek ranka oynamıyorsan FPS'te sorun yaşatmaz.
Hikayelilerde ise memnun kalırsın.

Geri