GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,634
Stormtrooper build diyorlar dışı beyaz içi siyah olan kasalar da varSiyah parçalarla kullanılır mı bu
Stormtrooper build diyorlar dışı beyaz içi siyah olan kasalar da varSiyah parçalarla kullanılır mı bu
şahsen ben beğeniyorumSiyah parçalarla kullanılır mı bu
Kalite ne demek. Kalitenin adı.fanları kaliteli mi
Hocam çok bi renk takıntınız yoksa neden olmasın çok iyi kasa bu fiyata argb fanlar tavandan 360 desteği 2 hdd yuvası var tek dikkat etmeniz gereken atx anakart desteklemiyor matx olması gerekSiyah parçalarla kullanılır mı bu
Bide ön panel direkt sökülüyor mıknatıslı çıkarıp kolayca hem tozunu alabilirsiniz hem ön fanları silebilirsiniz çok pratikHocam çok bi renk takıntınız yoksa neden olmasın çok iyi kasa bu fiyata argb fanlar tavandan 360 desteği 2 hdd yuvası var tek dikkat etmeniz gereken atx anakart desteklemiyor matx olması gerek
3- 4 aydır kullanıyorum çok memnunum geniş hava akışı konusunda başarılı bu fiyata daha iyisi yoktur benceFiyat güzel gibi, kasa nasıl acaba
Ürün bi eline ulaşsaymış
Bende siyahı var kasa harika tavsiye ederimFiyat güzel gibi, kasa nasıl acaba
SİYAH olan modelini kullaniyorum Gayet iyi ve serin bir kasa tavsiye ederim![]()
ASUS A21 PLUS Tempered Glass ARGB Beyaz USB 3.2 mATX Kasa | ITOPYA
ASUS A21 PLUS Tempered Glass ARGB Beyaz USB 3.2 mATX Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile A21 PLUS BEYAZ ITOPYA'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle