63.000 TL'ye Topladığım, Esrarengiz 2k/4k Oyun/İş Bilgisayarı!

Pompanın kafasını çevirsen kurtarmaz mı ? ben ocypus l36yı öyle yaptım ne rame ne ekran kartına temas ediyor.
Fena duruyo haaa kasaaa,

Kurtarır büyük ihtimalle. Nedense ram slotuna çok sıfırlanıcak gibi geliyor ama, yarın bir bakayım

Micron çip vallahi, ben SK-Hynix sanıyordum uzun süre. Daha düşük timingler denemek isteyince fark ettim.
Hayırlısı olsun ya ne fark eder 1-2 fps de kalsın güzel sistem bende sizin gibi sistemi topladım 2. el ve ya yeni 9 ay ay 0 vade ile mükemmel oldu
İşlemcim : 14000TL Kutu Fatura Garanti 7ay (Kaliteli Silikon -30CO yedi altına üşendim am sentetik testlerde inanılmaz işler yaptı)
Ekran Kartı : 29000TL KFG tertemiz kullanılmış 30dk furmak da yazın sıcağında max 63 derece ve güvenlik etiketi üzerinde
RAM(Sk Hynix A-die Dual Rank): 28000TL KFG 1 Yıl
PSU: 5750TL KFG 23 AY
Anakart 17500TL(Sıfır) 9 ay 0 vade
Sıvı Soğutma: 5500TL(Sıfır) 4 ay 0 vade
Parçalarımı yazmadım imzamın gözüktüğüne inanarak :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Hayırlısı olsun ya ne fark eder 1-2 fps de kalsın güzel sistem bende sizin gibi sistemi topladım 2. el ve ya yeni 9 ay ay 0 vade ile mükemmel oldu
İşlemcim : 14000TL Kutu Fatura Garanti 7ay (Kaliteli Silikon -30CO yedi altına üşendim am sentetik testlerde inanılmaz işler yaptı)
Ekran Kartı : 29000TL KFG tertemiz kullanılmış 30dk furmak da yazın sıcağında max 63 derece ve güvenlik etiketi üzerinde
RAM(Sk Hynix A-die Dual Rank): 28000TL KFG 1 Yıl
PSU: 5750TL KFG 23 AY
Anakart 17500TL(Sıfır) 9 ay 0 vade
Sıvı Soğutma: 5500TL(Sıfır) 4 ay 0 vade
Parçalarımı yazmadım imzamın gözüktüğüne inanarak :D
On numara sistem vallahi güzel günlerde kullanın hocam. 4070 ti super çok iyi kart

On numara sistem vallahi güzel günlerde kullanın hocam. 4070 ti super çok iyi kart
Çok teşekkürler hocam ekran kartı için bazı kişiler neden 9070xt tercih etemdin diye soruyorlar ama benim amacım edit ve yapay zeka modeli eğitmek olduğu için bunu tercih ettim.

Kart ve AIO disinda mantikli sistem olmus. Yani ekstra PSU kablosuna butce cikarip da 7 serisi yerine 6 serisi kart almak mantikli degil bence.

bence güzel dizmiş bu fiyata.Benim 1x16 ramim 5600mhz 46cl .dd
Ram, ram'dir ya. Olay ram'e gelene kadar FPS'e etki eden tonla bileşen var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart ve AIO disinda mantikli sistem olmus. Yani ekstra PSU kablosuna butce cikarip da 7 serisi yerine 6 serisi kart almak mantikli degil bence.
AIO'yu tamamen görsellik için aldım. O dönem fiyatı 6.399'dan 3.699'a düşmüştü. Ciddi fırsattı yani. Ufak kasa sevenler için en büyük seçenek 280MM oluyor. O dönemde de onun için AIO indirim yoktu.

Sistem 3-5 günde değil, parça parça 1 aya yayılınca aslında bütçe açıldı. Başta bu sistemi uzun süre iGPU ile kullandım.

7000 serisinde 6950XT'nin üstüne sadece 7900'ler çıkabiliyor, onların da 2. elleri ne yazık ki 24-30 arasında.

Zaten konuda da görselliğin ön planda tutulduğunu belirttim. Dileyen ocypus AIO takıp, kablo almayıp; oradan kazanacağı 3-4 lirayı GPU'ya ekleyebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Fena duruyo haaa kasaaa,

Kurtarır büyük ihtimalle. Nedense ram slotuna çok sıfırlanıcak gibi geliyor ama, yarın bir bakayım
Eyvallah kanka. Valla yormayacaksa bir dene istersen 2 tarafıda dene hangisi daha rahat birşeylere değmiyorsa öyle montajla.

1786732437211.webp

şimdi ram bakarken gördüğüm mesaj

Geri