• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Xpg Ram CL 34 ve Cl48 /Hak/

Reaksiyon skoru
35
merhaba arkaddaşlar bende 16x2 xpg 6000mhz cl 34 ram var 1 tanesi bozuldu değişim yaptılar ellerinde cl34 olmadığı için xpg cl 48 yolladılar cl 34 ve cl 48 aynı ayna çalışırmı sorun yaşarmıyım

Sıkıntı yaşama ihtimali yüksek ve performans kaybı olacak. Çalışsa bile iki ram de cl 48 olarak çalışır.

merhaba arkaddaşlar bende 16x2 xpg 6000mhz cl 34 ram var 1 tanesi bozuldu değişim yaptılar ellerinde cl34 olmadığı için xpg cl 48 yolladılar cl 34 ve cl 48 aynı ayna çalışırmı sorun yaşarmıyım
Sorun yaşamadığını varsayarsak 2 ramde cl 48 çalışır, eğer x3d işlemcin yoksa %1 değerlerin düşebilir diye biliyorum.

Öyle bir değişim olmaz ki garanti kapsamındaysa ya dengini verecek yada üstünü sana altını vermiş elindekini de 48e düşürmüş

Sorun yaşamadığını varsayarsak 2 ramde cl 48 çalışır, eğer x3d işlemcin yoksa %1 değerlerin düşebilir diye biliyorum.
işlemci ryzen 7 7700
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir değişim olmaz ki garanti kapsamındaysa ya dengini verecek yada üstünü sana altını vermiş elindekini de 48e düşürmüş
para vermek istediler kabul etmedim ramlar 2bin tlden alınmıştı zamanında onlarda sadece cl48 vaar dediler mecbur kabul ettim

Nereden aldınız ? Garantisi devam ediyor mu ? aldığın paranın önemi yok benimde 40 bin liradan aldığım araç ikinci eli 1 milyon oldu misal.Size ya dengini verecek ya denginin parasını verecek yada üstünü verecek.Elinde yoksa temin etsin satarken garanti kapsamındaysa onun yedeğini temin etmek görevi uğraştırıcı bir süreç olsa da sonunda siz kazanırsınız ama Türkiye malum 4-5 ay uğraştırır.Nereden bileceksin senin rami garantiden aynısı ile değiştirip sana elindeki en adiyi çakmış

Nereden aldınız ? Garantisi devam ediyor mu ? aldığın paranın önemi yok benimde 40 bin liradan aldığım araç ikinci eli 1 milyon oldu misal.Size ya dengini verecek ya denginin parasını verecek yada üstünü verecek.Elinde yoksa temin etsin satarken garanti kapsamındaysa onun yedeğini temin etmek görevi uğraştırıcı bir süreç olsa da sonunda siz kazanırsınız ama Türkiye malum 4-5 ay uğraştırır.Nereden bileceksin senin rami garantiden aynısı ile değiştirip sana elindeki en adiyi çakmış
garantisi vardı hepsiburadan alınmış bende 2el el almıştım benim adıma olmadığı için servis talebi ben açamadım satın aldığım kişiye yolladım arkadaş ilgilendi 15 20 gün sonra aramışlar para iadesi veya değişim demişler arkadar değişim istemiş ama demişler sadece cl48 var onu göndermişler bende arkadaşı daha fazla uğraştırmak istemedim ramı bana dün yolladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada'nın kötü yanı ürünü kim aldıysa o gönderebiliyor servise siparişler bölümünden anca servis onarıp talebi açabiliyorsun

Geri