gorkemcls
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki game raider flux için konuşursak adamakıllı bir tanıtımı yok. Kasası hangi malzemeden soğutması ekranı nasıl beğendiniz mi hocam? Çünkü normal fiyatın altına satıyorlar gibi geldi bana. Kendi yazılımı var mı?Ben TUF kullandım, Rog'da kullandım. Gameraider FLUX'da kullandım. Benim görüşüme göre bariz daha iyi gameraider TUF'dan. Termal değer, verdiği performans olarakta daha iyi. Ek olarak ben Asusun garantisini hiç beğenmiyorum. Gameraider ile iyi garanti yorumu okudum bugün, yani gaminggen ile daha önce muhattap oldum. Beni (garanti için muhattap olmadım) mağdur etmediler, tabikide hiçbir firmaya kefil olamam. Ama asus ben 2 kere cihaz yolladım garantiye ikisindede mağdur etti bunu söyleyebilirim. Üstüne asus'ta şöyle bir muhabbet var. Cihazın bakımını sadece garantiye yaptırtıyor, cihazınıda bakıma yollatmazsan ve fazla kirlenirse garanti dışı cihaza bakım yapmıyoruz diyor bilgin olsun. Teslimdede UPS ile çalışıyorlar o iadede ise ücretli hizmeti kabul etmezsen kendi anlaşmalı kargosundan çıkarıp sana anlaşmasız fiyattan kargo ücreti ödetiyor.