SilverPendant
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
aga a101'înki allah affetsin bok gibi nasıl yiyonuz laA101 den kilosu 70tl ya alan bne
50tl da yufka 30tl iceberg 60tl ayran
aga a101'înki allah affetsin bok gibi nasıl yiyonuz laA101 den kilosu 70tl ya alan bne
50tl da yufka 30tl iceberg 60tl ayran
Osesten cipsli bir kere aldım ne berbatmış dedim.Uzun süredir oses alıyorum. 1 kez komagene aldım hiç beğenmedik. Ama her oses de aynı olmayabiliyor. Bazen fazla bekleyenleri de satabiliyorlar sanırım. Çevrede bildiğim ve sürekli aldığım yerden alıyorum her zaman.
Bazen fazla acılı olabiliyor bazen acılı acısız şekilde satılıyor acısız olanı alıyorum ki onda bile bir tık olabiliyor o da yetiyor. Hafif olması mideyi rahatsız etmiyor.
Çiğ köfteyi severim 1 2 haftada bir alıyorum. Genelde evdekiler pek yemez ben yerim çoğunuartık içine ne katıyorlarsa yedikçe yiyesiniz geliyor. 1 2 dürüm yaparım. İlkini ayran sonraki dürümü çayla götürürüm. Biraz ara verip sonra lavaşlarla götürürüm
Yalnız verdikleri nar ekşisi sosu değil marketten organik aldığım nar ekşisini kullanırım. Bir ara bu soslar yasaklanmıştı sonradan adını değiştirip tekrar vermeye başladılar anlaşılan
Nane varsa nane de alırım nane yaprağıyla da güzel gidiyor. Onun dışında cips zaten sevmem yemem koydurmam da asla. Birkaç kez marketten tam tahıllı yavaş ile tükettim tabi lavaşı tavada biraz ısıtıp öyle dürüm yaptım. O da fena olmadı. Ama artık o lavaşlar da pahalı hale geldi.
Dışarıdan çok nadir yerim. Ama çiğ köfte olunca biraz dayanılmıyor
Birkaç kez market çiğ köftelerini denedim çok kötü cidden.
Bir kez evde kendim youtube dan izleyip yaptım eh fena olmadı güzel ama tabi satılanlar gibi tam olmuyor![]()
Aynısı sayılır komagenenin bence aradaki fiyat farkına değmiyor bence aradaki fark brn komageneden sadece dürüm aliyom geneldeaga a101'înki allah affetsin bok gibi nasıl yiyonuz la