🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Konu sahibine teşekkürler :)

Screenshot_20260815_170835_Trendyol Go.webp

Uzun süredir oses alıyorum. 1 kez komagene aldım hiç beğenmedik. Ama her oses de aynı olmayabiliyor. Bazen fazla bekleyenleri de satabiliyorlar sanırım. Çevrede bildiğim ve sürekli aldığım yerden alıyorum her zaman.

Bazen fazla acılı olabiliyor bazen acılı acısız şekilde satılıyor acısız olanı alıyorum ki onda bile bir tık olabiliyor o da yetiyor. Hafif olması mideyi rahatsız etmiyor.

Çiğ köfteyi severim 1 2 haftada bir alıyorum. Genelde evdekiler pek yemez ben yerim çoğunu :) artık içine ne katıyorlarsa yedikçe yiyesiniz geliyor. 1 2 dürüm yaparım. İlkini ayran sonraki dürümü çayla götürürüm. Biraz ara verip sonra lavaşlarla götürürüm :)

Yalnız verdikleri nar ekşisi sosu değil marketten organik aldığım nar ekşisini kullanırım. Bir ara bu soslar yasaklanmıştı sonradan adını değiştirip tekrar vermeye başladılar anlaşılan :)

Nane varsa nane de alırım nane yaprağıyla da güzel gidiyor. Onun dışında cips zaten sevmem yemem koydurmam da asla. Birkaç kez marketten tam tahıllı yavaş ile tükettim tabi lavaşı tavada biraz ısıtıp öyle dürüm yaptım. O da fena olmadı. Ama artık o lavaşlar da pahalı hale geldi.

Dışarıdan çok nadir yerim. Ama çiğ köfte olunca biraz dayanılmıyor :)

Birkaç kez market çiğ köftelerini denedim çok kötü cidden.

Bir kez evde kendim youtube dan izleyip yaptım eh fena olmadı güzel ama tabi satılanlar gibi tam olmuyor :)
Osesten cipsli bir kere aldım ne berbatmış dedim.
O verdikleri soslar zaten saçma sapan bir şey.
Komagene ile benimde tecrübem aynı oldu. Çok rahatsız etti. Tazeliğinde sorun yokta, fazla baharatlı geldi bana. Tabi geçti biraz zaman olarak.
Aynen öyle bende hepsinden bir tane alıyorum çevrede, sonra düzenli iyi olandan alıyorum :D
Dediğin gibi yemek sağlıklı değilde arada abartmadıkça güzel gidiyor.
Bizde evde yapıyoruz artıkta baharatı tutturmak biraz zor.

Ne zaman çiğköfte görsem aklıma apple adam geliyor artık

Sanki ya içinde ceviz var yada fındık, ne zaman Komagene yesem böyle hissediyorum ve az da yesem anında kesiyor doyuyor. Yeni fena değil ama ben çiğköfteci Ömer ustadan yanayım.

Geri