Öneri Metin 2 İçin Hangi İşlemci Daha Çok İşimi Görür

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
merhaba ben tr de değil pvplerde takılan birisiyim amacım olabildiğince yüksek cl açmak şuanda mevcutta 7500f işlemcim var 9700x ile 7800x3d arasında kalmıştım 7800x3d daha çok işimi göreceğ söylendi ama 9800x3d ye gözümü diktim şimdi aralarında 6 6.5k oynuyor 9800x3d 7800x3d ye göre çok çok fazla işimi görecek midir yeri gelecek hikayeli oyunlarda oynayacağım sizce hangisini almam gerekiyor

kısa ve net cevap. evet

9800x3d al işlemci işini uzun bir süre kapat

Kaç client açıcaksın hocam
20 30 40 kaç tane açarsa artık kimi pvp ler daha cok ıslemcı gucu tuketıyor onda 10 acmak yerıne daha cok acmayı hedeflıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d al işlemci işini uzun bir süre kapat
hemen hemen senin sistemi toplama nıyetım var ıslemcı ve ekran kartı eksık ama ıslemcı suan daha cok oncelıgım

20-30-40 clientle ne yapıyorsun hocam? Oto av gibi bir şeye mi bırakıyorsun

Sana lazım olan 9900x3d/9950x3d multi çekirdek lazım.Diğerleri kesmez.Olabildiğince çok çekirdekli ve ön belleği kuvvetli işlemci almalısın.Sadece tek pencerede bir oyun olsaydı 9800x3d alıp geçerdin.Bu da işini görürde sen maksimum client açmak istiyorsun.O yüzden oyun performansı daha düşük olsada (9800x3d göre %5 en fazla) çoklu çekirdeğin lazım olduğu işlerde dediğim işlemciler gerekli.Bunda hikayeli oyunda oynarsın, işte yaparsın, renderda alırsın, m2de çoklu clientte açarsın.Her işini görebilecek bir işlemci.

Sana lazım olan 9900x3d/9950x3d multi çekirdek lazım.Diğerleri kesmez.Olabildiğince çok çekirdekli ve ön belleği kuvvetli işlemci almalısın.Sadece tek pencerede bir oyun olsaydı 9800x3d alıp geçerdin.Bu da işini görürde sen maksimum client açmak istiyorsun.O yüzden oyun performansı daha düşük olsada (9800x3d göre %5 en fazla) çoklu çekirdeğin lazım olduğu işlerde dediğim işlemciler gerekli.Bunda hikayeli oyunda oynarsın, işte yaparsın, renderda alırsın, m2de çoklu clientte açarsın.Her işini görebilecek bir işlemci.
12k ile çıktığım yolculuk 33.5k ya dayandı

Geri