🔥İndirim Kiwi Kım-4751 Oto Buzdolabı 10 L 1749 TL

palermo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
sepette250 kodunu manuel olarak sepette uyguladıktan sonra düşüyor.

1000029587.webp

A101 de inceledim içine en fazla 6 adet 330luk koyarsınız

Bunları almayın bunlar peltier ile çalışıyor kompresörlü oto buzdolabı alın, yinede alamayıp bunu alırsanız buzluktan buz kasetini içine koyup öyle çalıştırın, kompresörlü buzdolaplari fiyatlarida klimalar gibi bu sene fiyatlari çok iyi

Termoelektrikli Araç Buzdolabı diyor kompresörlü olsa daha iyi olur ev tipi gibi soğutur kompresörlü olursa

Bunu alın en azından küçük lazımsa gecen sene beyaz rengini kuponla hepsibudada indirimi ile bu fiyata almıştım daha iyi ürün istiyorsanız iceco lira bakın

Oto için değil de büroda masanın altına koymak için uygun fiyatlı bu boyutlarda bir cihaz var mı önerebileceğiniz?

Bunu alın en azından küçük lazımsa gecen sene beyaz rengini kuponla hepsibudada indirimi ile bu fiyata almıştım daha iyi ürün istiyorsanız iceco lira bakın
Bu ürün gerçekten işini yapıyor.Bende aynı ürünün başka markalısı var odamda masanın altında kullanıyorum işini yapıyor çok seste yapmıyor.Konu başlığındaki ürünü bence almayın hğçbir işe yaramıyor peltiyerli oludğu için.Normal bir kutuya nüz aküsü koyun aynı işi yapar bununla

Geri