dlep
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
15 plus yerine ikinci el 15 pro al iphone istiyorsan yok sıfır olacaksa s26 falan denk geliyor sanırım60k max
15 plus yerine ikinci el 15 pro al iphone istiyorsan yok sıfır olacaksa s26 falan denk geliyor sanırım60k max
%76 pil sağlıklı 14 Pro ile zaten ben aktif ve ağır kullanımda 5 saat ekran süresi alıyorum. Baz model ve bataryası yeni bir 17 nasıl 5-6 saat alıyor?İphone 17 base modeli 5-6 saat ekran süresi zor veriyor. Mobil veri açıkken 5G ile arka planda kendi kendine şarjı azalıyor telefonun. Abanmalık bir durum yok. Pil konusunda bütün iphone modelleri vasat. Özellikle pil sağlığı 6 ay ile 1 sene arası düşünce dahada dayanılmaz bir hal alıyor.
Evet 2 yıl kullanıp bakımını yapacaksan kullan ama yapamayacaksan alma benceO zaman 2 yılın üstünde cihazını kullanmak isteyenler için cihazı kafadan silmek için yeterli bir sorun. Orijinal değişim maliyetleri malum, orijinal olmayan bir batarya ile değiştirmek de mantıklı aslında bir düşündüm de isteyen alsın.
Normal kullanımda idare eder. Fakat navigasyon vb açarsam ve sosyal medya izlersem şarj etmem gerekiyor. Özellikle navigasyon iyi tüketiyor. O yüzden navigasyon açık ekranı kapatıyorum o zaman az tüketim oluyorkamera ile işim çok yok arada manzara veya kendime selfie çekerim dahası yok,iphone arayüz çok güzel geliyor ama pil ve ekran hz değeri olarak beni üzüyor açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 13 te pil sıkıntısı yaşıyormusunuz? günü çıkarıyor mu 3200 mah yetiyormu 1 güne