laptop olarak değilde pil olarak bakarsak fazla düşmüş benceArkadaşlar ben 2,5 önce gaming laptop aldım şuanda pil sağlığı yüzde 82 seviyesinde sizce normal mi
Gaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabiyüzde 18lik bir kayıp 2.5 sene için çok mu ya
Gaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabiHp
Hp victus 16 cihaz içinde rtx 4050 ekran kartı işlemci olarak amd ryzen 5 7640hs varGaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabi
pardon ay anladım benyüzde 18lik bir kayıp 2.5 sene için çok mu ya
gaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi ben öyle kullanıyorumArkadaşlar ben 2,5 önce gaming laptop aldım şuanda pil sağlığı yüzde 82 seviyesinde sizce normal mi
çok normal hocam sıkıntı yokHp victus 16 cihaz içinde rtx 4050 ekran kartı işlemci olarak amd ryzen 5 7640hs var
yapabileceğin en mantıklı şeyde bugaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi
öyle bir ayar buldum siz yazdıktan sonra deneyeceğim sağolungaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi ben öyle kullanıyorum