Gaming Laptop Pil Sağlığı

Weslos

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar ben 2,5 önce gaming laptop aldım şuanda pil sağlığı yüzde 82 seviyesinde sizce normal mi

Arkadaşlar ben 2,5 önce gaming laptop aldım şuanda pil sağlığı yüzde 82 seviyesinde sizce normal mi
laptop olarak değilde pil olarak bakarsak fazla düşmüş bence

yüzde 18lik bir kayıp 2.5 sene için çok mu ya
Gaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabi

Gaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabiHp

Gaming olduğu için muhtemelen çoğunlukla şarjda oynamışsınızdır. Hem genelinde şarjda olması hem de laptopun ısınmasını hesaba katarsak normal gibi cihazın marka modeli de önemli tabi
Hp victus 16 cihaz içinde rtx 4050 ekran kartı işlemci olarak amd ryzen 5 7640hs var

gaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi ben öyle kullanıyorum

Hp victus 16 cihaz içinde rtx 4050 ekran kartı işlemci olarak amd ryzen 5 7640hs var
çok normal hocam sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi
yapabileceğin en mantıklı şeyde bu

gaming olduğu için aşırı önemi yok zaten sürekli şarja takılı oynutorsun ama şarja takılı iken %100 de bıraktırmak yerine bi ayar varsa %80 de durması daha iyi ben öyle kullanıyorum
öyle bir ayar buldum siz yazdıktan sonra deneyeceğim sağolun

Geri