AMD Ryzen 5 7500f İcin Anakart ve İslemci Sogutucu Önerisi ?

bütçe biraz artar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci almadıysan şöyle bundle da var
Almadım bu bundle dedginiz sogutucuyuda alsam yeterli sanırım

bundle alabilirsin 7600+ anakart 15 bine geliyor. 7500F'in dahili gpulusu

7500F 7 bin olmuşken iyi fiyat
Dahili gpu da varsa tamamdir anakartta wifi de var ileriye donukte kullanabilirim tamamdir kanka cok tesekkur ederim

geleceğe dönük olması daha iyi değil mi bütçe dahilinde
Yani öyle de bence abartı oluyor hazır sistemlerde bile 7500f + 5060 / 9060xt sistemlere giriş seviye A serisi anakartlar takıyorlar. Tek tek toplamada para çok önemli ssdye veya başka birşeyr yatırım yapar o para ile. Benim düşüncem böyle arkadaş neye karar verir bilmiyorum.

Yani öyle de bence abartı oluyor hazır sistemlerde bile 7500f + 5060 / 9060xt sistemlere giriş seviye A serisi anakartlar takıyorlar. Tek tek toplamada para çok önemli ssdye veya başka birşeyr yatırım yapar o para ile. Benim düşüncem böyle arkadaş neye karar verir bilmiyorum.
hazır sistem maliyetin neresinden kısarsak kardır kafasıyla yapılıyor çünkü. anakartın iyi olmasının hiçbir zararı yok bütçe de varken

Benimde aklimda bu anakart var aslinda ama ilerleyen zamanlarda islemciyi yukseltirsem isimi gorur mu yine diye supheye dustum
Hocam kalkıpta 16 çekirdekli ryzen 9 9950 falan takarsanız tabi işlevsiz kalabilir ama ryzen 7 x3d leri rahatça besler

b850mk indirimde 4000 liraya düşen bir anakart, fz6 pro da 1300 lira civarına düşüyor şu anki fiyatları şişik ikisinin de. 6 bin liraya b850mk yerine daha iyileri var

geleceğe dönük olması daha iyi değil mi bütçe dahilinde
Hocam 4e ben hiç görmedim eğer görürsem alırım soğutucuda aynen dediğiniz fiyatlara inebiliyor

Aynen hocam fiyatları inebiliyor ikisininde anakartı 5500e soğutucuyuda 1200e görmüşlüğüm oldu

3000 küsüre sattı amazon bi kere rekor oydu
Çok iyi fiyatmış benimde acelem yok güzel bir fiyatta görürsem alacağım asus a21 plus aldım kasa sadece matx destekliyor ondan güzel bir tercih yapmak lazım

Aynen hocam fiyatları inebiliyor ikisininde anakartı 5500e soğutucuyuda 1200e görmüşlüğüm oldu

Çok iyi fiyatmış benimde acelem yok güzel bir fiyatta görürsem alacağım asus a21 plus aldım kasa sadece matx destekliyor ondan güzel bir tercih yapmak lazım
her türlü 6 bin edecek anakart değil yani. olayı yok b chipset ve 2 m2 var onun dışı boş baya. 4 4.5 maks ederi yani. 6 bine daha iyileri bulunuyor

her türlü 6 bin edecek anakart değil yani. olayı yok b chipset ve 2 m2 var onun dışı boş baya. 4 4.5 maks ederi yani. 6 bine daha iyileri bulunuyor
Hocam colorfulun falan modelleri var ama tercih etmeyeceğim çünkü senelerdir forumda bir bios sorunu vs olunca çözüm bulamayan arkadaşları görüyorum asus msi dan pek şaşacağımı sanmıyorum

Hocam colorfulun falan modelleri var ama tercih etmeyeceğim çünkü senelerdir forumda bir bios sorunu vs olunca çözüm bulamayan arkadaşları görüyorum asus msi dan pek şaşacağımı sanmıyorum
colorful demedim de colorful da alırım yani b850mk alacağına. 6 bine gigabyte force olsun güzel anakartlar düşüyor.

Geri