Fiyatına Değecek Bir Kasa Önerisi Lazım

uki10

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
9000
Akvaryum kasa istiyorum. Güç kaynağına gerek yok ama şöyle bir sorun var. Şu arctic 360mm sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın ve hangisinin sığıp sığmadığını bilmiyorum. Atx anakrtım var bütçem de 8.5 dan 9a zorlarım. Eğer şiddetle tavsiye ettiğiniz bir kasa varsa zorlamaya çalışırım. Kasada sıvı soğutmayı saymazsak 7 tane daha fan olursa iyi olur

Lian li O11 Dynamic Mini v2 Flow aldım. içinden 5 adet reverse 1700 rpm fan ile geliyor. Montajlaması kablolaması çok iyi. Ekran kartı dikey ve yatay tutucularıda mevcut kit olarak geliyor. Kasayı beğenerek aldım ATX anakart ile güzel bir görüntü veriyor.
Arctic soğutma sığar mı bilemiyorum kasa 360mm aio destekliyor.

Lian li O11 Dynamic Mini v2 Flow aldım. içinden 5 adet reverse 1700 rpm fan ile geliyor. Montajlaması kablolaması çok iyi. Ekran kartı dikey ve yatay tutucularıda mevcut kit olarak geliyor. Kasayı beğenerek aldım ATX anakart ile güzel bir görüntü veriyor.
Arctic soğutma sığar mı bilemiyorum kasa 360mm aio destekliyor.
benim psu uymuyo galiba ona ya

Akvaryum kasa istiyorum. Güç kaynağına gerek yok ama şöyle bir sorun var. Şu arctic 360mm sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın ve hangisinin sığıp sığmadığını bilmiyorum. Atx anakrtım var bütçem de 8.5 dan 9a zorlarım. Eğer şiddetle tavsiye ettiğiniz bir kasa varsa zorlamaya çalışırım. Kasada sıvı soğutmayı saymazsak 7 tane daha fan olursa iyi olur

Bunu öneririm çok ta fazla para vermenize gerek yok.

Bu kasayı çok beğeniyorum ama forumda sığmıyacağını söyliyenler olmuştu, sorun yaşar mıyım?
Sığmaması için ana kartının soğutucuları devasa olması lazım ve ramlerin de devasa olması lazım :D e-atx kasa sonuçta.

Ramler goodram 2x16 6000mhz cl36 anakart da gigabyte x870 eagle wifi7 sığar mı?
Evet sığacaktır ramler küçük , ana kartın pasif soğutucuları da devasa değil.

Kasayı ve ek olarak 2 tane ters fan aldım arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,640
Üyeler
202,669
Son üye
xwsqall
Geri