Sizce 5080 Sistem Nasıl? Hakkını Verir mi?

Usf24

80+
Reaksiyon skoru
22
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 16 GB GDDR7.
Anakart: ASUS ROG STRIX X870-F Gaming Wi-Fi
Bellek (RAM): G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL30 DDR5.
Depolama (SSD): Kingston Fury Renegade 2TB NVMe M.2 SSD.
Sıvı soğutma: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB.
Güç kaynağı (PSU): ASUS ROG STRIX 1200W Aura Edition 80+ Gold.
Kasa: HYTE Y70 touch Black.
Monitör: MSI MAG 321up X24 QD-OLED

Toplam fiyat: 320.000TL

Öncelikle almayacağım sadece soruyorum o yüzden paradan bahsetmeyin güzel mi hakkını verir mi bu önemli! Paradan bahsetmenize gerek yok pahalılığa değil performansa görünüşe falan bakarak yorumlayın. Tekrar söylüyorum para ile işim yok boşuna bahsetmeyin sadece soruyorum.

Para ile işin yoksa koy .... niye soruyorsun . 150kya yakın performans alırsın yine de söyleyeyim

Para ile işin yoksa koy .... niye soruyorsun . 150kya yakın performans alırsın yine de söyleyeyim
5080 fiyatı 90 dan başlıyor o nasıl olacak :D ha değer mi değmez aradaki farka 9070 xt ile ama böyle bir seçenek var sonuçta evet.

Parası önemli değilse ve şahsi olarak görüntüleri hoşuna gidiyorsa al, ne diyelim ki başka? Yarı fiyatının biraz üstüne orta segmentli hali kurulur yine ama parası önemli değilse de tamamen keyif işi bu.

Evet 9070xt ile demiştim
%15 fark çok azımsanacak bir şey değil bazı insanlar için. öte yandan ray tracing performansı konusunu açmıyorum bile. şahsen belli bir düzeyden sonra insan 3 ün 5 in hesabını yapmıyor alacağı performans için

Kasa ile ram aynı fiyatta mı ben mi yanlış baktım. Yani para önemsizse üzerine konuşmak mantıklı değil ama ram'i bu seviyede tutup tek olayı kozmetik olan bir parçaya bu denli yüklenmek mantıklı değil tabi .d

320.000 tlik sisteme 32 gb ram zavallılık olur hakkını filan vermez

arkadaşlar almayacağım youtube kanalından gördüm ve nasıl diye sordum almayacağım yani o yüzden sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uyumlu mu peki sistem parçaları

Hocam 4-5 günde bir neden aynı konuyu açıyorsun ki ?

Geri