Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Bu sızıntıları yapanın Rockstar Games'ten kovulan eski bir çalışan olmadığı kesin miymiş?

eleman muhtemelen netflix fragmanı ile ya da konsol çıkışı ile yeterince parayı toplayıp internete sızdıracak oyunu

keşke aynı anda pcye çıksa da oynasak, bekleyen tarafta takılıcaz bi süre
Taaa 2022 2023 zamanlarında sızıntılar olmustu hatırlıyosunuzdur o zaman bile pc de test ediyorlardı oyunu. Pc sürümü konsol sürümünden bile önce bitmiştir sırf kundaktaki bebek sony para kazansın diye cıkarmıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Swanzy132 @StrangerIX aslında bunlar onemli sızıntılar degil ayakkabı dükkanını sızdırsın az

Taaa 2022 2023 zamanlarında sızıntılar olmustu hatırlıyosunuzdur o zaman bile pc de test ediyorlardı oyunu. Pc sürümü konsol sürümünden bile önce bitmiştir sırf kundaktaki bebek sony para kazansın diye cıkarmıyorlar.

@Swanzy132 @StrangerIX aslında bunlar onemli sızıntılar degil ayakkabı dükkanını sızdırsın az
hocam oyun zaten bilgisayarda yapılıyor pc sürümü zaten hazırdır da işte konu para olunca böyle oluyor

öyle zaten oyunu zaten pc gibi ortamda yapıyorlar konsol devkit ile isteseler pc sürümünü de paylaşırlar ama para söğüşleme olmaz öyle olursa.

eleman muhtemelen netflix fragmanı ile ya da konsol çıkışı ile yeterince parayı toplayıp internete sızdıracak oyunu
bu adamın paylaştığı bi sürümü indirmek ne kadar güvenli olur? gta6 yı eline almış adam bizim bilgisayarları da kontrol eder gibi

Bu arada bazı arkadaşlar eski kartla oynanmayacak demişti
çokda ısrar etmişlerdi hatta 50 serisi çıkmadan önceki konu olduğu için 50 serisinin zorlanacağını belirtmişlerdi
Bende 2080-3060-4070 ve üzeri kartlarla oynanacağını belirtmiştim

Bu sızdırılan arkadaşın elindeki yapı (build) hangi makineden? tahmini rtx3080 belki 4080 olabilir

Neyse umarım Gta6 çıkmadan heryere herşeyi ile ifşa olur çünkü her türlü zararı sonuna kadar hak eden bir firmadır sen lgbbtileri kucaklarsan bunlarda normaldir

Bu arada bazı arkadaşlar eski kartla oynanmayacak demişti
çokda ısrar etmişlerdi hatta 50 serisi çıkmadan önceki konu olduğu için 50 serisinin zorlanacağını belirtmişlerdi
Bende 2080-3060-4070 ve üzeri kartlarla oynanacağını belirtmiştim

Bu sızdırılan arkadaşın elindeki yapı (build) hangi makineden? tahmini rtx3080 belki 4080 olabilir

Neyse umarım Gta6 çıkmadan heryere herşeyi ile ifşa olur çünkü her türlü zararı sonuna kadar hak eden bir firmadır sen lgbbtileri kucaklarsan bunlarda normaldir
Kim demis onu rockstar kadar optimize oyun yapan 2. Bir firma yok ki piyasada. Minimumda 3060 ister 30 60 fps arası icin

Kim demis onu rockstar kadar optimize oyun yapan 2. Bir firma yok ki piyasada. Minimumda 3060 ister 30 60 fps arası icin

3 yıl önce açılan konuda bende aynı şeyi yazdım aynı cümleyi kuranları taşa tutmuşlardı
2080 hatta hatta 1080ti ile bile en düşük ayarlarda oynanır diyorum üstüne ekleyeyim de
çünkü o zaman .ini diye ufacık dosya ile 12gb vram sınırını anında 4gb düşürecekler
2080-3060 ve üzeri kartalrda ama öyle ama böyle oynanacaktır o arkadaşlar ısrarla 50 ve çıkmamış 60 serisine yönlendirirken bizde 50de işe yarayacaktır dememize rağmen benim gibi birkaç kişiyi fazla yanlış buldular

umarım bu yazımı görürler

1787323498961.webp

Take Two mahkeme celpleri yollamış Microsoft ve Discord'a. Bir GTA youtuber'ının discord'u gg olacak gibi :kekw:
@Henry Avery

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,125
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift
Geri