Gpu değil de Cpu OC belirleyici olur ki yeni model kart ve işlemcilerde artık OC değil UV daha faydalı oluyor onu yapmak daha mantıklı hem parçaları zorlamadan düşük voltaj da çalıştırmak daha mantıklı fakat stabil ayarı bulman lazım o zamana kadar crash, siyah ekran ve reset gibi sorunlar olabilir.değerlerim iyi şuan gerek var mı csde 100 fps falan fark olur derseniz yaparım direkt şuan 350 420 falan
CPU yapayım o zaman bir şey olmaz diye düşünüyorum. ömrünü kısaltıyor mu?Gpu değil de Cpu OC belirleyici olur ki yeni model kart ve işlemcilerde artık OC değil UV daha faydalı oluyor onu yapmak daha mantıklı hem parçaları zorlamadan düşük voltaj da çalıştırmak daha mantıklı fakat stabil ayarı bulman lazım o zamana kadar crash, siyah ekran ve reset gibi sorunlar olabilir.
2 buçuk senedir overclocklu çalıştırıyorum, performans aynı duruyor. Voltajı varsayılan voltajının üzerine çıkmasın bence iyidir. Mesela 1.35V max görüyorsa normalde ve overclock yaptığında da max 1.35V olması iyidir. Bunun için de +200mhz yaptığında voltaj yükseleceği için undervolt ile 1.35V'a tekrar getirmek gerek.CPU yapayım o zaman bir şey olmaz diye düşünüyorum. ömrünü kısaltıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Tworule
Alıntıyı görüntüle