Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

3uTools ile bakılabiliyor. Farklı uygulamalarda mevcut araştırarak bulabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. 3uTools veya Benzeri Masaüstü Araçları (En Hızlı Yöntem)

1. Bilgisayara 3uTools (Windows) veya benzeri bir iOS yönetim aracı kur.
  2. iPhone'u kabloyla bilgisayara bağla ve telefonda "Bu Bilgisayara Güven" seçeneğini onayla.
  3. Program cihazı tanıdıktan sonra ana sayfadaki "View Verification Report" (Doğrulama Raporu) butonuna tıkla.
  4. Çıkan raporda Screen Serial Number (Ekran Seri Numarası) satırını kontrol et.

2. Analiz Günlükleri (Bilgisayarsız Yöntem)

1. Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Analizler ve İyileştirmeler > Analiz Verileri adımlarını izle.
  2. Listenin en üstündeki güncel "Analytics-..." veya "sysdiagnose" dosyasını aç.
  3. Metni kopyalayıp bir not uygulamasına yapıştır veya metin içi aramayı kullanarak LCM, panel ya da cover_glass terimlerini arat. Seri numarası bu logların içinde yer alır

bu tarz işlerde yapay zeka çok işe yarıyor, yapay zekadan alıntıladım
Teşekkürler

Arkadaşlar herkese merhaba,

Kısaca: Yurtiçi iPhone 17 ile 17 Pro arasında kaldım. Arada yaklaşık 30 bin TL fark var. Telefonu 3-4 yıl kullanacağım için sizce Pro'ya çıkmaya değer mi?

Şu an YD iPhone 16 Pro Max kullanıyorum. İki hattımın da süresi yakında dolacağı için bu kez yurtiçi cihaz almak istiyorum. YD cihazlarla tekrar uğraşmak istemediğimden idarelik telefon da düşünmüyorum; alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum.

18 serisini de mevcut bellek krizi ve bunun fiyatlara yansıyabileceğini düşündüğüm için beklemeyi düşünmüyorum.

Düz 17'nin ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum ancak uzun süre kullanacağım için Pro'ya zorlamalı mıyım emin olamadım. Aradaki yaklaşık 30 bin TL fark da az değil.

Bu senaryoda düz 17 almak mı, yoksa uzun vadede 17 Pro'ya çıkmak mı daha mantıklı?

İyi forumlar.
ben yurtdışı 16 pro kullanıyordum. Türkiye cihaza geçmeye karar verdim düz 17 aldım. Pişman mıyım dersen değilim. 16 prodan bir farkını göremedim telefonun tek eksisi optik zoom onuda dert etmem dersen alabilirsin. Kasa olarakta 16 pro çok ağırdı 17 nin hafif olması daha çok hoşuma gitti.

ben yurtdışı 16 pro kullanıyordum. Türkiye cihaza geçmeye karar verdim düz 17 aldım. Pişman mıyım dersen değilim. 16 prodan bir farkını göremedim telefonun tek eksisi optik zoom onuda dert etmem dersen alabilirsin. Kasa olarakta 16 pro çok ağırdı 17 nin hafif olması daha çok hoşuma gitti.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Benzer senaryoyu paylaşıyor olacağız bu nedenle mesajınız değerli. Kafamda bazı şeyler oturmaya başladı ama tam emin olmak adına birkaç gün daha kendime bekleme payı vereceğim.

Hem pro hem 17 kullandım ikisi de benzer cihazlar bence. Aradaki fiyat farkı beni üzmez diyorsan pro alabilirsin ancak benim gibi pek kamerayla işin yoksa düz 17 yeterli. Gelecek güncellemeyle ram de önem kazanabilir gibi duruyor onu da hesaba katmak lazım.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Kısaca: Yurtiçi iPhone 17 ile 17 Pro arasında kaldım. Arada yaklaşık 30 bin TL fark var. Telefonu 3-4 yıl kullanacağım için sizce Pro'ya çıkmaya değer mi?

Şu an YD iPhone 16 Pro Max kullanıyorum. İki hattımın da süresi yakında dolacağı için bu kez yurtiçi cihaz almak istiyorum. YD cihazlarla tekrar uğraşmak istemediğimden idarelik telefon da düşünmüyorum; alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum.

18 serisini de mevcut bellek krizi ve bunun fiyatlara yansıyabileceğini düşündüğüm için beklemeyi düşünmüyorum.

Düz 17'nin ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum ancak uzun süre kullanacağım için Pro'ya zorlamalı mıyım emin olamadım. Aradaki yaklaşık 30 bin TL fark da az değil.

Bu senaryoda düz 17 almak mı, yoksa uzun vadede 17 Pro'ya çıkmak mı daha mantıklı?

İyi forumlar.

Düz 17 iphone 17 içerisinde yaptığı en f/p telefon gözümde

120hertzi standart modele ilk kez getirdiler
Dinamik ada var
Yandaki o basmalı tuş var çentik anahtarı yok (unuttum)

Gündelik işler için 17 prodan geri kalmayan performans. Aradaki 30.000₺ için değer mi ben bilemedim. Ben 17 alır geçerdim

Kasa olarakta geriye gittiler zaten. 1516 proda ne güzel titanyum vardı kasanın bi ağırlığı vardı oda gitti

Tercih sizin

17pm 1tb yd cihaz var satsam mı kullansam mı değer mi açtırmaya aktif 15pm 1tb kullanıyorum 81 pil sağlığı var

Hocam bende silver rengi var. Bende henüz bir boya atma dökülme gibi bir durum olmadı ama dediğim gibi henüz 4 aylık bir cihaz. Belki zamanla atmaya başlar ama şu anlık bir sorunum yok boya konusuyla ilgili
lacivert var bende renk atması tarzı şeyler oluyormus cihazı satmayı dusunuyorum sıfır kapalı kutu

17pm 1tb yd cihaz var satsam mı kullansam mı değer mi açtırmaya aktif 15pm 1tb kullanıyorum 81 pil sağlığı var

lacivert var bende renk atması tarzı şeyler oluyormus cihazı satmayı dusunuyorum sıfır kapalı kutu
Valla hocam ilk söylediğin şeye gelirsek ben olsam 15 pm satar o parayla da -yeterli gelirse ne ala gelmezse üstüne cebimden ekleyerek- 17 pm açtırırdım. Şu renk atması konusu da bilemedim hocam cumartesi pazarı tişörtü mü bu renk atıyo benimki hiç renk atmadı şimdiye kadar saman adam safsatası olabilir mi ?

Valla hocam ilk söylediğin şeye gelirsek ben olsam 15 pm satar o parayla da -yeterli gelirse ne ala gelmezse üstüne cebimden ekleyerek- 17 pm açtırırdım. Şu renk atması konusu da bilemedim hocam cumartesi pazarı tişörtü mü bu renk atıyo benimki hiç renk atmadı şimdiye kadar saman adam safsatası olabilir mi ?
İnşallah öyledir hevesimin içine ettiler öyle diyince bana da mantıksız geliyor milyar dolarlık şirket soncuta

İnşallah öyledir hevesimin içine ettiler öyle diyince bana da mantıksız geliyor milyar dolarlık şirket soncuta
Hocam yeni ve çok bilgimin olmadığı ürünlerde benim de aynı şekilde araştırdıkça uzaklaşıyorum üründen. Günün sonunda 17 pm alıyorsun, renk atması sorununu dürüst olayım ben duymadım. Telefonu kılıfla kullanmayacak mısın bir de onu sorayım. Kılıfsız zaten kullanma bu arada dünyanın parası telefon :D Bence sen 17 pm ile devam et hayatına mutlu bir şekilde.

Arkadaşlar merhaba,
N11 üzerinden ticari kartlara 3 taksit yapıldığını gördüğüm için taksitli bir şekilde kendime 17 Pro siparişi verdim. 18 Pro serisine bütçem gerçekten yetmeyeceğini düşündüğüm için, aynı zamanda düz 18 için de 2027 bahar etkinliği sırasında tanıtımı yapılacağı söylentileri olduğundan o zamana kadar bellek krizi riskini kendime almak istemedim.
Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
N11 üzerinden ticari kartlara 3 taksit yapıldığını gördüğüm için taksitli bir şekilde kendime 17 Pro siparişi verdim. 18 Pro serisine bütçem gerçekten yetmeyeceğini düşündüğüm için, aynı zamanda düz 18 için de 2027 bahar etkinliği sırasında tanıtımı yapılacağı söylentileri olduğundan o zamana kadar bellek krizi riskini kendime almak istemedim.
Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun kaça aldınız hangi ticari kartlara taksit var

Hayırlı olsun kaça aldınız hangi ticari kartlara taksit var
Teşekkür ederim hocam. Axess ve Bonus ticari kartlara 3 taksit olduğunu gözlemledim. Ben gümüş renk alacağımdan dolayı en uygun ve güvenilir satıcı olan Troy satıcısından aldım, ancak şu an Gürgençler satıcısında da ürün mevcut. Fiyat olarak 109 bin TL'ye aldım; Gürgençler satıcısında 108 bin TL'ye de ürün aktif olarak mevcut.

Geri