iPhone 15 Plus Beyaz Kaç Paraya Alınmalı

porter

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
46000
merhaba iphone 15 plus 128gb beyaz köşelerinde hafif çizik var tr faturalı garantisi az kalmış cihaza 46bin tl istiyorlar sizce alınır mı? Herhangi bir sorunu yok içi hiç açılmamış

Yanlış yazdım onu hocam düz 15 sandım sonradan düzelttim

İkinci el iPhone sıkıntı kardeşim yani alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba iphone 15 plus 128gb beyaz köşelerinde hafif çizik var tr faturalı garantisi az kalmış cihaza 46bin tl istiyorlar sizce alınır mı? Herhangi bir sorunu yok içi hiç açılmamış

O eski iPhone 11-12-13 ekranlı iPhone 16e-17e almak aşırı saçma
ben direkt alsın diye bir sistemde bulunmadım zaten o fiyatlara sıfır 16e mantıklı dedim güncel cihaz sonuçta .

ek olarak 18e serisi dinamik ada ile gelecek Hz önemli değilse beklemeye değer .

ben direkt alsın diye bir sistemde bulunmadım zaten o fiyatlara sıfır 16e mantıklı dedim güncel cihaz sonuçta .

ek olarak 18e serisi dinamik ada ile gelecek Hz önemli değilse beklemeye değer .
1000018688.webp

Başlangıç fiyatı: 59.999 TL

Sonraki serinin fiyatı bu gidişle 75K+ olacak ve adamın şu anki bütçesi 46K
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalamayı bence bırak mümin kardeşim

Alıntıyı görüntüle
Başlangıç fiyatı: 59.999 TL

Sonraki serinin fiyatı bu gidişle 75K+ olacak ve adamın şu anki bütçesi 45K
apple üzerindeki fiyatlar zaten pahalı hocam :)

18e kesin dinamik ada ile gelecekse beklenir fiyatınında hakkını verir belkim Hz olayınada el atarlar fiyat konusunda yeni model pahalılığından çok ram krizi yüzünden fiyatlar şişik çıkabilir .

kapalı kutu sahibindende o paraya 17e yakalarsın gibi olmazsa 16e, dinamik ada zımbırtısı güzel özelliklere sahip olsa da olmazsa olmaz bir şey değil.

15 hiç bakma derim, ios 26 ve 27 4 gb rami olan iphoneları öldürdü her ne kadar iyi çalışıyor falan deseler de tamamen o anki deneyimlerinden yola çıkarak söylüyorlar. Benim ios 15 ile kıyaslama şansım pek çok kez oldu, hala da var ve ios 15 4gb ramli cihazlarda çok daha iyi çalışıyor, ios18'den bile daha iyi. 26 ve 27'yi katma derim yani :kekw: 6gb ramin de yeteceğini sanmıyorum artık ios için. AI slop app store'un dört bir yanını sardı, app devler bu sebeplerden banlanıp duruyor, koca koca firmalar optmize app sunmuyor artık en kötü 8 gb ram kafanı rahat ettirir ki o bile bana düşük geliyor.

Geri