shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 825
Tüm sırma ürünlerinde 300 TL 'ye 75 TL indirim mevcut karmaşık sepet yapabilirsiniz.
nickten anlaşılabiliyor hocamŞu migrostan ne alırsam aldığım şey akşamına forumda indirimli paylaşılıyor. Dondurma alıyorum aldığım fiyata 2 adet alınan link atılıyor. Bundan alıyorum akşamın aynı fiyata x3 satıldığını görüyorum
Birde tıpa tıp aynısı denk geliyor farklı gelse neyse dicem.5-6 defa yaşadım bu durumunickten anlaşılabiliyor hocam![]()
Babacığım bir 5090 çeksene yarın bir nasiplenelimŞu migrostan ne alırsam aldığım şey akşamına forumda indirimli paylaşılıyor. Dondurma alıyorum aldığım fiyata 2 adet alınan link atılıyor. Bundan alıyorum akşamın aynı fiyata x3 satıldığını görüyorum
Ben onun yerine size şöyle temizinden 50 TL'lik THY hissesi alayım büyük ihtimal çöker hisseler siz toplarsiniz ben satarım sonra ortak olursunuz thy'yeBabacığım bir 5090 çeksene yarın bir nasiplenelim
Kral 184 e nasıl aldın ya helal olsunAlıntıyı görüntüle
Ben aldım hocam 189 TL 24 adet
Ben onun yerine size şöyle temizinden 50 TL'lik THY hissesi alayım büyük ihtimal çöker hisseler siz toplarsiniz ben satarım sonra ortak olursunuz thy'ye