❌İndirim Bitti! Next 75 İnç TV 34.999 TL

Next KTC'den lisans alarak Türkiye'de üretim yapıyor ve bu televizyonda KTC üretimi yine.
Siyah platformlu ve daha kaliteli kapasitörlere sahip televizyonlar var mı peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda PSU konusunda uzman Yusuf hocamızın incelemesi:
Hocam çok bilmiyorum televizyonları. Bu fiyata veya 40k gibi bir fiyata daha iyi var mıdır?

Tv lerde va mı tercih ediyorsunuz ips mi.

Bana ips ten renginde çok kotu görünüyor gibi geliyor renk ve kontrast güzel fakat doygunluk sıfır. Tv de va bana daha hoş görünüyor.
Ucuz tv arıyorsanız va daha iyi ve renk olarak kötü değiller ama ipsler kadar iyide değiller.

Son 15 yılda tv fiyatlarının artmamasının temel sebebi ips ten va ya geçilmiş olması kalite fadkınıda akıllı özellikler,ses,incelik vb özelliklerle kapattılar

Ucuz tv arıyorsanız va daha iyi ve renk olarak kötü değiller ama ipsler kadar iyide değiller.

Son 15 yılda tv fiyatlarının artmamasının temel sebebi ips ten va ya geçilmiş olması kalite fadkınıda akıllı özellikler,ses,incelik vb özelliklerle kapattılar
Son 15 yılda tv fiyatlarının artmamasının temel sebebi ips ten va ya geçilmiş olması değil kalitenin düşürülmesi

Samsung QLED'lere eşdeğer mi acaba bunlar. Şu an evde 2021 de aldığım Samsung QE55Q70A kullanıyorum. Ama ilk alınca büyük gelen TV zamanla çekiyor :) İnsan daha büyük olmasını istiyor. Alırken aslında 65 istedim ama pahalı diye vazgeçmiştim. 75 baya devası görünecektir.

Geri