🔥İndirim Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ (3 Adet Alımda)

"3 adet alımda adet fiyatı 340 liraya düşüyor, toplamda ise 1020₺ oluyor" bak bunu sen yazmışsın tekrar oku kendi yazdığını

bu ürünü senin belirttiğine göre avantajlı fiyattan almam için cebimden 1020 tl cıkması lazım

bende diyorum ki sana 1020 TL'ye 256 gb usb bellek alırım nerede bunun avantajı
Sen öyle bir şey demedin, konuya direkt yanıt olarak bu paraya 256GB alırım dedin 1020TL toplam fiyata 256lık alırım desen yine tamam. Bir kere avantajını zaten akakçe fiyatlarına bakarak görebilirsin. Kendi güncel fiyatına göre %50 fiyat düşüşü var. Üstüne tüm 64GB USB bellekler içinde de en uygun fiyat. Bunlar senin için yeterli olmuyorsa da yapacak bir şey yok zaten.

Bu mantıkta o zaman 256GB bellekten 3 adet almak yerine de 1 tane 1TB alalım. Elma ile elma, armut ile armutu karşılaştırmak lazım. Süren bitti bu arada geçmiş olsun.

domates almiyosun ki kral gb hesabi yap 3 tane bellege ihtiyaci olan adam 256 gb tek belligi napsin

Sen öyle bir şey demedin, konuya direkt yanıt olarak bu paraya 256GB alırım dedin 1020TL toplam fiyata 256lık alırım desen yine tamam. Bir kere avantajını zaten akakçe fiyatlarına bakarak görebilirsin. Kendi güncel fiyatına göre %50 fiyat düşüşü var. Üstüne tüm 64GB USB bellekler içinde de en uygun fiyat. Bunlar senin için yeterli olmuyorsa da yapacak bir şey yok zaten.

Bu mantıkta o zaman 256GB bellekten 3 adet almak yerine de 1 tane 1TB alalım. Elma ile elma, armut ile armutu karşılaştırmak lazım. Süren bitti bu arada geçmiş olsun.
O zaman başlığa 3x64 GB bellek 1020 lira yazman lazım. Ben 64 GB almıyorum 3x64 alıyorum 1020 lira veriyorum, başlık hatalı.

domates almiyosun ki kral gb hesabi yap 3 tane bellege ihtiyaci olan adam 256 gb tek belligi napsin
Doğru söylüyorsunda kardeşim sıcak fırsatlar kategorisi burası. Dün 128 gb usb bellek 199 Tl+60 kargo fiyatından satıldı buraya böyle konular acılması lazım. Bu üründe avantaj falan yok.

kral 350 liraya varmış zaten yaz buraya ibanını 10 lira atayım sana

Bunun okuma/yazma hızı çabuk düşüyor ve galiba kronik sorunlu aletler çünkü kimde gördüysem birkaç ay sonra bozulmuş oluyorlar.

Arkadaşın attığı ürün güzel ama sorun 3 adet alınca düşmesi hani tek ürün olsa 350 tl olsa konu açsa dicem ki güzel ürün alınır. Fakat 3 tane almak gerekiyor sorun orada. sıcak fırsatlar kategorisine böyle bir konu açmak hata zaten baştan. boşuna bildirim geliyor seviniyoruz.

O zaman başlığa 3x64 GB bellek 1020 lira yazman lazım. Ben 64 GB almıyorum 3x64 alıyorum 1020 lira veriyorum, başlık hatalı.
1787848401997.webp

hocam bu italyanca değil 3 adet aldığında tanesi 340 liraya geldiği anlamını taşır.

Millet aç köpek gibi bekliyor birisi hatalı konu açsada bi yanlış yapsada ısırsam diye

Burada sen haklısın hocam, ben akakçeye özellikle baktım 64GB bellekleri en düşük fiyattan sıralayıp bu bellek yoktu. Görseydim açar mıydım konuyu blemiyorum Sandisk'in hızı daha yüksek diye arada kalırdım. Hatta şöyle göstereyim resimi o bellek çıkmıyor direkt.

1787848601361.webp

Başlık hatalı konusuna kusura bakmayın ama katılmıyorum. 3 ile 340 çarparsanız zaten 1020 lira olduğu belli bir şey ve ben 3 adet alınması gerektiğini başlıkta belirttim, dümdüz şunu

Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ yazsam hatalıydım derdim.

İncehesap'ın 128GB bellek konusunda da 1 dakikada bitmiş anlık bir indirimdi. Bu mantıkta o zaman Vatan DDR5 32GB ramleri 10k'ya verdi ama şu an 20k'ya indirim diye konu açıyor üyeler. O zaman onlara da laf etmemiz lazım fırsat değil diye.

Millet aç köpek gibi bekliyor birisi hatalı konu açsada bi yanlış yapsada ısırsam diye
Valla bu ara indirim yok ram ekran kartı ssd falan kovalıyoz gereksiz konu açmamak bu zamanlarda çok tehlikeli :D

Son düzenleme:
Burada sen haklısın hocam, ben akakçeye özellikle baktım 64GB bellekleri en düşük fiyattan sıralayıp bu bellek yoktu. Görseydim açar mıydım konuyu blemiyorum Sandisk'in hızı daha yüksek diye arada kalırdım. Hatta şöyle göstereyim resimi o bellek çıkmıyor direkt.

Alıntıyı görüntüle

Başlık hatalı konusuna kusura bakmayın ama katılmıyorum. 3 ile 340 çarparsanız zaten 1020 lira olduğu belli bir şey ve ben 3 adet alınması gerektiğini başlıkta belirttim, dümdüz şunu

Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ yazsam hatalıydım derdim.

İncehesap'ın 128GB bellek konusunda da 1 dakikada bitmiş anlık bir indirimdi. Bu mantıkta o zaman Vatan DDR5 32GB ramleri 10k'ya verdi ama şu an 20k'ya indirim diye konu açıyor üyeler. O zaman onlara da laf etmemiz lazım fırsat değil diye.
kral sana 10 lira atacaktım ama konuya iban atmadığın için atamıyorum. bu saatten sonra atsan da ben atmam zaten

Geri